AΠΟΕΛ: Τα θετικά , αρνητικά και η Σαλαμίνα

Η ουσία για τον ΑΠΟΕΛ είναι ότι πήρε το ζητούμενο απέναντι στον Αστέρα και μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση αν καταφέρει να κάνει το διπλό στην Τρίπολη στις 5 Νοεμβρίου.

Το θετικό είναι ότι οι "γαλαζοκίτρινοι'' κατάφεραν να κάνουν την ανατροπη , αν και έχασαν ένα ολόκληρο ημίχρονο. Η ισοφάριση ήρθε σε καθοριστικό σημείο που ανέβασε ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του Κετσπάγια ώστε να βρούν τον ρυθμό τους και να πάρουν δίκαια τη νίκη. Ετσι στην Τρίπολη θα είναι ο νέος τελικός για τον ΑΠΟΕΛ.

Σημαντική παράμετρος είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στις νίκες μετά απο 2 χρόνια σε αγώνα ομίλων. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ απο αυτή τη νίκη θα βάλει στο ταμείο του το σεβαστό ποσό των 360.000 ευρώ. Όμως παράλληλα αρνητικό είναι ότι κάποια μικρή μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ έκαναν και ψες τα δικά τους, με το άναμμα πυροτεχνημάτων. Αυτό σημαίνει ότι θα επιβληθεί νέο πρόστιμο ή ακόμη και τιμωρία. Είναι κάτι που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Διότι κάποιοι θελημένα ή άθελα τους κάνουν ζημιά στο ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό γίνεται. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ποιά στάση θα έχει η διοίκηση.

Απο εκεί και πέρα η προσοχή είναι αποκλειστικά πλέον στραμμένη στην αναμέτρηση με την Σαλαμίνα. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα ξεκαθαρίσουν τις επομενες μέρες. Οι Μακρίδης και Σέρτζιο αντιμετωπίζουν κάκωση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο.Ο Αμορίν υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και ο Μάριος Αντωνιάδης έχει σφίξιμο και θα κάνει θεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα