AΠΟΕΛ: Πέρασε η Ντόρτμουντ... τώρα πρόκληση η ΑΕΚ!

Ο αγώνας με την Ντόρτμουντ ανήκει πλέον στο παρελθόν. Σίγουρα θα καταγραφεί στην ιστορία το αποτέλεσμα που πήρε και η εμφάνιση που πραγματοποίησε ο ΑΠΟΕΛ.

Όμως τώρα οι πρωταθλητές έχουν ενώπιον τους την πρόκληση που λέγεται ΑΕΚ! Ο στόχος είναι η πρώτη νίκη στην ΑΕΚ Αρένα, που θα τους δώσει τεράστια δυναμική εν όψει της συνέχειας. Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ,

μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, δεν έδειξε και το καλύτερο του αγωνιστικό πρόσωπο. Η επιδίωξη είναι η ομάδα να αρχίσει να μπαίνει στους ρυθμούς του πρωταθλήματος, ειδικά τώρα που έρχονται τα συνεχόμενα ντέρμπι με την ΑΕΚ το Σάββατο και με τον Απόλλωνα την Τετάρτη. Είναι δυο παιχνίδια που οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν πάρα πολλά και ειδικά αποφασισμένοι για να διατηρήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή για έκτη σερί χρονιά.

Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε τον εαυτό του με την Ντόρτμουντ. Τώρα πρέπει όμως να επανέλθει στην Κυπριακή πραγματικότητα και φυσικά έχει πολλά να δώσει. Διότι, μέχρι τώρα, δεν το έπραξε και με την ΑΕΚ θα πρέπει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με τους Γερμανούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα