AΠΟΕΛ: Έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα

Έτσι δεν παίρνεις πρωτάθλημα. Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που πήραν όλοι στον ΑΠΟΕΛ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.

Όλοι ανέμεναν απο την ομάδα του Φίνκ, μετά την σπουδαία νίκη επι του Απόλλωνα και με τον τρόπο που ήρθε ότι θα παρουσιαζόταν παθιασμένη στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και ειδικά στην επανάληψη η Ομόνοια έπαιζε τον ΑΠΟΕΛ, όπως η γάτα το ποντίκι. Φυσικά πάνω σε αυτό μεγάλη ευθύνη

έχει και ο Γερμανός τεχνικός με την τακτική του.

Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν τελείωσε . Όμως με εμφανίσεις όπως αυτή στο ντέρμπι με την Ομόνοια, ο κίνδυνος θα είναι ορατός για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η διαφορά. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά και το πιο σημαντικό είναι να υπάρξει σταθερότητα στην απόδοση.

Τα επόμενα τρία παιχνίδια με την Ανόρθωση σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, θα είναι ένα δείγμα αν τελικά ο ΑΠΟΕΛ θα μπορέσει να βγεί ή όχι πιο δυνατός. Περισσότερο θα πρέπει να το αντιληφθούν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και παράλληλα ο κ Φίνκ να αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα. Παίκτες που δεν μπορούν , θα πρέπει να μείνουν στον πάγκο και να δοθεί η ευκαιρία σε κάποιους άλλους. Τρανά παραδείγματα οι Ντε Βινσέντι και Σιέρινταν. Ο πρώτος ακόμη ψάχνεται και ο δεύτερος που ήταν ο παίκτης κλειδί του περσινού τίτλου, περιμένει την ευκαιρία του. Ενώ παράδειγμα προς μίμηση είναι ο Νούνο Μοραίς, με τα δυο γκολ που πέτυχε στα τελευταία ντέρμπι.

Το αναφέραμε αρκετές φορές. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα απρόβλεπτη και έδειξε τα τελευταία χρόνια ότι είναι ικανή να φέρει τα κάτω, πάνω. Αυτό όμως το έδειχναν οι ποδοσφαιριστές του. Έβγαζαν την αύρα του πρωταθλητή. Επι του παρόντος , αυτό δεν ισχύει. Αν θα διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, καθρέφτης είναι μόνο το γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα