AΠΟΕΛ: Έτσι δεν μπαίνει ομίλους

Είναι αλήθεια ότι περιμέναμε πολύ περισσότερα από τον ΑΠΟΕΛ στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στην T.N.S. Απέναντι σε μια υποδεέστερη ομάδα , που δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο να επιδείξει.

Λογικά ο ΑΠΟΕΛ θα περάσει στην επόμενη φάση στον επαναληπτικό στο Γ.Σ.Π όμως αυτό θα γίνει αν η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν αυξήσει ρυθμούς και επιβάλει την ποιότητα της εντός γηπέδου. Το σενάριο αποκλεισμού από αυτή την συγκεκριμένη ομάδα , θα συνεπάγεται με αυτοκτονία.

Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχει ένας όρος: Αν δεν είσαι σοβαρός και δεν σέβεσαι τον αντίπαλο σου, αυξάνει και τις πιθανότητες να έρθουν τα κάτω, πάνω.

Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια κλείνει ραντεβού στους ομίλους και ο στόχος είναι να το επαναλάβει. Αυτός είναι ο ξεκάθαρος στόχος και να επικεντρωθεί στον επόμενο αντίπαλο της , που λογικά θα είναι η Ρόζενμποργκ. Επί του παρόντος όμως προέχει Τ.N.S. To πιο σημαντικό είναι ότι εμφανίσεις όπως αυτή στην Ουαλία, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για να υλοποιηθεί ο μεγάλος στόχος.

Υπάρχουν ελαφρυντικά για το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού. Όμως στον επαναληπτικό δεν θα υπάρχουν. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δείξει ξανά την ευρωπαϊκή του αύρα. Ξέρει τον τρόπο και πρέπει να το επαναλάβει

Keywords
Τυχαία Θέματα