Aνόρθωση-Ομόνοια: "Μοιρασιά" στο ΠΑΠ

Σ΄ ένα ισορροπημένο παιχνίδι με δύο γκολ και λιγοστές ευκαιρίες, Ανόρθωση και Ομόνοια μοίρασαν από κοινού τους βαθμούς στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Ένα παιχνίδι υψηλής σημασίας όσο αφορά την πρώτη εξάδα. Με αυτό τον βαθμό οι "πράσινοι" ανέβηκαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, ενώ η Ανόρθωση έμεινε στην 6η θέση με 27 βαθμούς όμως με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο αγώνας:

Στο 5ο λεπτό η Ομόνοια έφτασε μια ανάσα

από το να ανοίξει το σκορ ωστόσο από πλεονεκτική θέση ο Λοιζου έκανε το δυνατό σουτ με την μπάλα να περνά ψηλά πάνω από την εστία του Λόρια.

Η Ομόνοια άνοιξε το σκορ με ένα υπέροχο σουτ - βολίδα από τον Γιαν Λέζιακς στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Τσέχο αμυντικό να πιάνει στον ύπνο την άμυνα της Ανόρθωσης.

Η γηπεδούχος "Κυρία" ισοφάρισε στο 37ο λεπτό, με τον Βέρχοβετς να πετυγχαίνει το 1-1 και το πρώτο του γκολ με τα γαλανόλευκα.

Στο 43ο λεπτό η Ανόρθωση έχασε μεγάλη ευκαιρία για να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα. Ο Καλτσάς μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα από καλή θέση ψηλά πάνω από την εστία του Φαμπιάνο με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το 1-1.

 Στο 65΄ δοκάρι για τους πράσινους με Λοϊζου- Ωραία μεταβίβαση από τον Παπουλή, ο Λοϊζου πάτησε περιοχή, τελείωμα με το αριστερό η μπάλα κόντραρε, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε σε κόρνερ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ανόρθωση: Λόρια, Αρτυματάς, Βερχόβετς (64΄ Πόποβιτς), Κορέια, Αμπαρτζουμιάν, Καλτσάς (59΄ Ντέλετιτς), Αραγιούρι, Χουσμπάουερ (83΄ Ιωάννου), Κορρέα, Ουάρντα, Νοβότνι

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Ρουσιάς, Αβραάμ, Μπουσουλάζιτς, Ρισβάνης, Χριστοφή, Χρυσοστόμου

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ψάλτης (73΄ Μπασιρού), Γιούστε, Μποτεάκ (88΄ Κίκο), Γκόμεθ, Λέζιακς, Παναγιώτου, Μιξ, Τσέποβιτς (57΄ Παπουλής), Λοϊζου, Κακουλλής (88΄ Ασάντε)

Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο,  Ζαχαρίου, Χαραλάμπους, Ασημένος, Χρίστου

Κίτρινες: Ιωάννου / Μποτεάκ

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Di Paolo Aleandro

AVAR: Λαζάρου Ιωάννης  

Keywords
Τυχαία Θέματα