Aνόρθωση: Καιρός για επιστροφή

Η Ανόρθωση έχει απο την περίοδο 2007-08 να πανηγυρίσει κάποιο τίτλο και συγκεριμένα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι πολλά τα χρόνια και βεβαίως ο ιστορικός σύλλογος της Αμμόχωστου απο τότε πέρασε απο μεγάλες φορτούνες.

Έδειξε όμως ότι φέτος είναι έτοιμη η ''Μεγάλη Κυρία'' για την μεγάλη της επιστροφή. Η αναφορά μας φυσικά δεν είναι μόνο για το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλα η διαπίστωση ότι διαθέτει ποιότητα για να δώσει την μάχη της μέχρι τελικής πτώσεωςγια να επιστρέψει σε τίτλους και διακρίσεις όπως αρμόζει φυσικά στην τρισένδοξη ιστορία της. Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι

ξεκάθαρο ότι σε αυτή την προσπάθεια θα έχει δίπλα της τον κόσμο της που επέστρεψε δυναμικά στα γήπεδα. Γέμισε το Αντώνης Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ, όπως και το πέταλο στο στάδιο Αμμόχωστος στο ντέρμπι με την Σαλαμίνα. Υπάρχει το πάθος και η αποφασιστικότητα για την μεγάλη επιστροφή της Μεγάλης Κυρίας.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση κρατούν χαμηλούς τους τόνους. Δεν λένε μεγάλα λόγια. Το ζητούμενο είναι η Ανόρθωση να συνεχίσει να επιβεβαιώνει την δυναμική της εντός αγωνιστικού χώρου. Να έχει την ουσία και τίποτα περισσότερο. Ο απολογισμός άλλωστε θα γίνει στο τέλος και όχι απο τώρα.

Ξέρουν πολύ καλά ότι θα υπάρξουν δυσκολίες, όμως υπάρχει πίστη ότι φετινή Ανόρθωση έχει το μέταλλο για επιστρέψει δυναμικά και να δώσει ξανά χαρά στους Ανορθωσιάτες, αφού η δίψα είναι δεδομένη μετά την ξηρασία μιας οκταετίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα