Aνόρθωση: Από σήμερα η προσοχή στην Ομόνοια

Οι ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης τελειώνουν σήμερα.

Το απόγευμα υπάρχει κάλεσμα στο προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καρράς» για την πρώτη προπόνηση μετά τη γιορτή των Χριστουγέννων. Ο Αντρέ Πάους και οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν από σήμερα την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής με την Ομόνοια, με μοναδικό στόχο να επανέλθουν στις επιτυχίες, μετά την απρόσμενη και άδικη ισοπαλία στο Δασάκι της Άχνας με τον Εθνικό.
Η «Κυρία» θέλει να διατηρήσει στον αγώνα αυτό την εξαιρετική παράδοση που έχει στον πρώτο αγώνα

της νέας χρονιάς. Συγκεκριμένα, στους τελευταίους δέκα αγώνες της νέας χρονιάς η Ανόρθωση μετρά εννέα νίκες και μια ισοπαλία, αυτή με τον Απόλλωνα στις 4/1/2014, 1-1. Η αναμέτρηση με την Ομόνοια είναι αρκετά σημαντική, καθώς είναι ένα από τα τρία εναπομείναντα ντέρμπι εντός έδρας μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου, προέρχεται από ισοπαλία και στοχεύει πάση θυσία στη νίκη και στους τρεις βαθμούς. Απώλεια βαθμών δεν θα πρέπει να έχει σε αυτόν τον αγώνα, γι' αυτό και από σήμερα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις, θέλοντας να εμφανιστούν στον πρώτο αγώνα για το 2016 με το καλύτερο αγωνιστικό τους κοστούμι.

Τα ίδια δεδομένα
Αν και υπάρχουν ακόμα αρκετές ημέρες προετοιμασίας, ο Αντρέ Πάους ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια έχει ως δεδομένη την απουσία του Ζοάο Βικτόρ, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε. Ενδεχομένως ο Ολλανδός προπονητής να έχει στη διάθεσή του ακόμη μια επιλογή. Πρόκειται για τον Μανώλη Τζανακάκη. Ο Ελλαδίτης αμυντικός ήταν έτοιμος και πριν από τις γιορτές, ωστόσο κρίθηκε καλύτερο να μην πάρει αγωνιστικά λεπτά. Οι επόμενες προπονήσεις θα δείξουν αν θα βρίσκεται στα πλάνα του Αντρέ Πάους ενόψει Ομόνοιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα