Aνόρθωση: Αν θέλει ευρώπη...

Μετά τον αποκλεισμό απο το Κύπελλο είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η Ανόρθωση για να μπορεί να ελπίζει για έξοδο της στην ευρώπη, θα πρέπει να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Για να γίνει αυτό όμως εφικτό θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα και αποτελεσματικά στον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Ερμή.

Ηδη η διαφορά απο την τρίτη προνομιούχα θέση είναι στους τέσσερις βαθμούς και με νέες απώλειες τότε ίσως να ξεθωριάσει και η έξοδος στην ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Μπορεί στην αρχή της σεζόν να μην τέθηκαν ψηλοί στόχοι για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους , όμως αν η Ανόρθωση μείνει εκτός ευρωπαϊκων

υποχρεώσεων για ακόμη μια χρονιά τότε τα δεδομένα στο οικονομικό θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.

Η Ανόρθωση έδειξε ότι μπορεί και βεβαίως θα πρέπει να αφήσει πίσω της το κακό πρόσωπο που παρουσιάσε με τον ΑΠΟΕΛ. Με τον Ερμή θα πρέπει να παρουσιάσει ξανά το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν έχει άλλωστε άλλη επιλογή. Η αποστολή θα είναι δύσκολη όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι η Ανόρθωση με την στήριξη του κόσμου της ότι θα πάρει αυτό που θέλει που θα στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι θα δώσει τη μάχη μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα