Aναβλήθηκε και το Λεβαδειακός-Ατρόμητος

Η ισχυρή καταιγίδα και οι θυελλώδεις άνεμοι που επικρατούσαν στην Λιβαδειά οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα Λεβαδειακός-Ατρόμητος.

Δεύτερη αναβολή στην Super League για την 16η αγωνιστική καθώς μετά το Ξάνθη-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε και το Λεβαδειακός-Ατρόμητος αλλά για εντελώς διαφορετικό λόγο καθώς στην Λιβαδειά αιτία δεν ήταν η χιονόπτωση.

Στην πόλη

της Βοιωτίας επικρατούσαν ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι που έφεραν την αναβολή, κυρίως οι άνεμοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Και αυτό γιατί ο αέρας ήταν τόσο ισχυρός που έπαιρνε τις πινακίδες, τις κάμερες, έσπασε ομπρέλες ενώ η μπάλα δεν μπορούσε να σταθεί με τίποτα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Δελφάκης έκανε τους απαραίτητους ελέγχους στο γήπεδο με την μπάλα να κολλάει σε κάθε σημείο του αγωνιστικού χώρου και να μην αναπηδάει. Εν συνεχεία είπε ότι θα περιμένει και η βροχή σταμάτησε και το γήπεδο είχε καλό αποστραγγιστικό σύστημα που θα μπορούσε να τραβήξει τα νερά.

Οι ισχυροί άνεμοι παρέμειναν όμως και με κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών των δυο ομάδων αλλά και την επιθυμία τόσο των ανθρώπων του Λεβαδειακού όσο και του Ατρόμητου ήρθε η αναβολή.

Το ματς δεν θα διεξαχθεί την Δευτέρα (4/1) όπως ορίζει ο κανονισμός καθώς Λεβαδειακός και Ατρόμητος έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο και το πιθανότερο είναι το ματς θα πάει για τις 20 Γενάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα