Alpha Bank Cyprus Ltd: Κοινωνική προσφορά κατά την περίοδο των εορτών

Ενέργειες κοινωνικής προσφοράς υλοποιεί και φέτος τα Χριστούγεννα η Alpha Bank Cyprus Ltd, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας.

Για ακόμη μια χρονιά, εν όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αντί για ευχετήριες κάρτες και δώρα, η Τράπεζα

προσέφερε οικονομική ενίσχυση, τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Europa Donna Κύπρου, Βαγόνι Αγάπης, Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός κ.ά.) για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που χρειάζονται στήριξη, όπως οικογένειες απόρων, καρκινοπαθών και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Παράλληλα, η Τράπεζα συμμετείχε στην ετήσια εκστρατεία «Υιοθετείστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα» του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, προσφέροντας δωροκουπόνια σε υπεραγορές για είδη πρώτης ανάγκης, με στόχο να μην μείνει καμία οικογένεια χωρίς τα απαραίτητα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Η Alpha Bank Cyprus Ltd, με πλήρη συναίσθηση του ρόλου και της ευθύνης της, ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στην στήριξή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα