Akamas Bay Villas: Ετοιμοπαράδοτες, παραθαλάσσιες επαύλεις

Ένας μοναδικός συνδυασμός πολυτέλειας, στον απόλυτο ιδιωτικό παράδεισο της Cybarco Development.

Όταν πρόκειται για πολυτελείς επαύλεις σε προνομιακή τοποθεσία, αποκλείεται να βρεις κάποιες με περισσότερα...προνόμια από αυτές στο έργο Akamas Bay Villas. Σε ένα υπέροχο τοπίο, με πανοραμική θέα στη θάλασσα και πολλές ανέσεις, αυτές οι επαύλεις αποτελούν τον απόλυτο ιδιωτικό παραθαλάσσιο παράδεισο.

Το έργο βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, με άπλετη φυσική ομορφιά, δίπλα στη θάλασσα, σε μικρή απόσταση

από τα παραδοσιακά εστιατόρια στο Λατσί και λίγα μέτρα από τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Anassa. Απόκρημνες βουνοκορφές, ανεξερεύνητες παραλίες, θαλασσινές σπηλιές και μια εξαιρετικά πολύτιμη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας, είναι μόνο λίγα από αυτά που κάνουν την περιοχή του Ακάμα τόσο ξεχωριστή. Μια περιοχή, η οποία τα τελευταία χρόνια αναβαθμίζεται συνεχώς, με έργα όπως τον νέο δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς, την επέκταση της Μαρίνας Λατσιού, πεντάστερα ξενοδοχεία και άλλα πολλά. 

Ο σχεδιασμός των επαύλεων έγινε με σεβασμό στην περιοχή που τις φιλοξενεί, αξιοποιώντας στο έπακρο αυτά που χαρίζει απλόχερα η φύση: τη θέα προς τη θάλασσα που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από τον κήπο τους και προς τον Ακάμα στα δυτικά, άπλετο φως και καθαρό αέρα.

Η αρχιτεκτονική τους συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με την παραδοσιακή κυπριακή απλότητα, αντανακλώντας τον μεσογειακό τρόπο ζωής και όλοι οι κήποι, είναι τοπιοτεχνημένοι με ντόπια δέντρα, λουλούδια και βότανα, αποπνέοντας χρώματα και αρώματα του νησιού.

Οι ιδιοκτήτες έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσίες όπως 24ωρη υπηρεσία ασφαλείας, διαχείριση ακινήτων και κοινόχρηστων χώρων, διευθέτηση ενοικιάσεων και lifestyle management, που προσφέρονται από την εταιρεία ΒeCyprus  (τέως Cybarco Property Management).

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν διαθέσιμες προς πώληση μόνο 5 επαύλεις των 3 και 4 υπνοδωματίων, με ιδιωτικές πισίνες, τοποθετημένες σε μεγάλα οικόπεδα μέχρι 1,000 τ.μ.. Οι τιμές τους ξεκινούν από 1,520,000 ευρώ και δύο από αυτές είναι ετοιμοπαράδοτες.  

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Cybarco Development στο 8000 50 30 ή επισκεφθείτε το akamasbay.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα