AS: «Μετά τη φυγή του Ζοτς, το ΟΑΚΑ δεν είναι απόρθητο»

Σε κείμενό της αναφορικά με το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης για τα πλέι οφ της Euroleague, η «ΑS» στάθηκε στις χαμένες σειρές προημιτελικών των «πρασίνων» μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα είναι ο αντίπαλος της Ρεάλ στην οκτάδα της Euroleague

και η μαδριλένικη «AS» σχολίασε το συγκεκριμένο ζευγάρι. Στο κείμενό της, η «AS» στέκεται στο γεγονός πως μετά την αποχώρηση του «Ζοτς» το «τριφύλλι» δεν έχει φτάσει στο Final Four, αν και κάθε χρόνο συμμετέχει στα πλέι οφ.

«Μετά την φυγή του Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός παραμένει στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά δεν έχει επιστρέψει στις μάχες για τον τίτλο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην διαδικτυακή έκδοση της «AS». Μάλιστα, τονίζεται το εντός έδρας ρεκόρ του Παναθηναϊκού (4 νίκες - 5 ήττες) σε αγώνες για τα πλέι οφ από το 2012 και μετά, καθώς και το γεγονός ότι οι «πράσινοι» μετρούν τρεις σερί ήττες σε ματς πλέι οφ στο ΟΑΚΑ (μία από την Μπασκόνια πρόπερσι και δύο από την Φενέρμπαχτσε πέρσι).

Πάντως, το κείμενο καταλήγει με την επισήμανση πως «αυτό δεν ανακουφίζει ιδιαίτερα την Ρεάλ, αφού φέτος ο Παναθηναϊκός έχει ηττηθεί μόλις δυο φορές στο ΟΑΚΑ κι έχει ρεκόρ 13-2». Υπενθυμίζεται παράλληλα το παιχνίδι των Μαδριλένων στην Αθήνα για την regular season, όταν η ομάδα του Πάμπλο Λάσο απώλεσε διψήφια διαφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα