ALL STAR DAY: Ένας θεσμός που έγινε συνήθεια

Το «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του για να υποδεχτεί τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς, το ΟΠΑΠ ALL STAR DAY «Παίζω με κανόνες, Οδηγώ με κανόνες», το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18:00.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα έχουμε την αναμέτρηση μεταξύ Κυπρίων/Ευρωπαίων και Αμερικανών/Rest of the World, ενώ θα υπάρξει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Την παράσταση

αναμένεται να κλέψουν οι Dunking D., οι οποίοι θα επιχειρήσουν να σπάσουν παγκόσμιο ρεκόρ Guinness κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Επιπλέον, θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις προς το κοινό, ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, το οποίο θα ενθουσιάσει τους μικρούς και μεγάλους φίλους της καλαθόσφαιρας, που αναμένεται να κατακλείσουν το γήπεδο της Πρωτεύουσας.

Τα ταμεία έξω από το «Στάδιο Ελευθερία» θα ανοίξουν μία ώρα πριν από την έναρξη του ΟΠΑΠ ALL STAR DAY, στις 17:00. Καλούνται όσοι επιθυμούν να αγοράσουν τα εισιτήρια εισόδου από τα ταμεία του Σταδίου και να προσέλθουν νωρίς στον χώρο, για αποφυγή ταλαιπωρίας. Η Γενική Είσοδος έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο.

Οι καλαθοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στον αγώνα:

Κύπριοι / Ευρωπαίοι

Τόλης Κασκίρης (ΑΠΟΕΛ), Ηράκλης Πιττάκας (Απόλλωνας), Άρης Κορωνίδης (Απόλλωνας), Νικόλας Θωμά (ΕΝΠ), Χρίστος Λοϊζίδης (ΕΘΑ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός), Παναγιώτης Μάρκου (Κεραυνός), Ανδρέας Σιζόπoυλος (Πετρολίνα ΑΕΚ), Μιχάλης Κουμής (Πετρολινα ΑΕΚ), Παναγιώτης Τρισόκκας (Πετρολίνα ΑΕΚ), Τόμισλαβ Πέτροβιτς (Πετρολίνα ΑΕΚ).

Προπονητής: Λίνος Γαβριήλ (Πετρολίνα ΑΕΚ).

Βοηθός Προπονητής: Νικόλας Παπαδόπουλος (ΕΝΠ)

Αμερικανοί / Rest of the World

Akeem Wright (AΠΟΕΛ), Murphy Burnatowski (ΑΠΟΕΛ), Brandon Mobley (ΑΠΟΕΛ), Theron Bussey (ΑΠΟΕΛ), Marcelu Cadarian Raines (Απόλλωνας), Ray Jarvis (ΕΝΠ), Leron Barnes (ΕΘΑ), Maxi Esho (ΕΘΑ), Mohamed Abukar (Κεραυνός), Joseph O’Brien (Κεραυνός), Tomas Torey Jamal (Πετρολίνα ΑΕΚ), Cory Alexander Harris (Πετρολίνα ΑΕΚ).

Προπονητής: Δημήτρης Κουστένης (ΑΠΟΕΛ)

Βοηθός Προπονητής: Νικόλας Παπαδόπουλος (ΕΘΑ)

Keywords
Τυχαία Θέματα