AEΛ: Νέα αρχή, με όνειρα και φιλοδοξίες

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, αφού από σήμερα αρχίζουν ανεπίσημα την προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Άπαντες στο λεμεσιανό στρατόπεδο ελπίζουν, εύχονται και αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί ανανεωμένη και θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία, αφήνοντας πίσω της τα δύο τελευταία χρόνια, που την κράτησαν μακριά από όσα περίμεναν όλοι στην ΑΕΛ. Με τη διαδικασία των εργομετρικών θα κυλήσει

αυτή η εβδομάδα μέχρι την επόμενη Δευτέρα, όταν θα αρχίσουν οι προπονήσεις πλέον, για να πλάσει ο Πάμπος Χριστοδούλου την ομάδα που θέλει.


Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, χωρισμένοι σε γκρουπ, θα περάσουν από το στάδιο των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων, ενώ οι αφίξεις ποδοσφαιριστών που άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, όταν και οι τελευταίοι νέοι θα βρίσκονται στο νησί.

Κίττος και… βασικός
Μέσα στην ημέρα η λεμεσιανή ομάδα αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Αντρέα Κίττου, ενώ γίνονται προσπάθειες να κλείσει άμεσα και το θέμα του βασικού τερματοφύλακα. Από κύκλους της διοίκησης βγαίνει η αισιοδοξία ότι πολύ-πολύ σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστα και θα είναι σε θέση η ΑΕΛ να ανακοινώσει την απόκτηση του βασικού της τερματοφύλακα. Ο βασικός υποψήφιος είναι εδώ και δύο περίπου εβδομάδες ο Βενεζουελάνος Ραφαέλ Ρόμο, ο οποίος φαίνεται να βλέπει με θετικό μάτι την έλευσή του στην Κύπρο. Ταυτόχρονα όμως ο κ. Χριστοδούλου δούλεψε και κάποιες άλλες περιπτώσεις, αν η απάντηση του Ρόμο είναι αρνητική.
Τέσσερεις και βλέπουν
Πέρα από τους τερματοφύλακες, η ΑΕΛ θα αποκτήσει ακόμα 4 -τουλάχιστον- ποδοσφαιριστές. Ένα κεντρικό αμυντικό, ένα δεκάρι, ένα πλάγιο επιθετικό και ένα επιθετικό. Η ΑΕΛ έχει καλύψει τις 10 θέσεις κοινοτικών και ξένων στο ρόστερ της (Αϊρόσα, Σουάρες, Μέσκα, Φιρμίνιο, Ουέλιγκτον, Μπενγκούιν, Ντε Σόοουζα, Μπογιόμ, Σαβανέ, Παπάνκο), ενώ την 11η θα πάρει ο τερματοφύλακας. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν πάρει περισσότερους από 4 παίκτες (εκτός του τερματοφύλακα) μπορεί να πάρει παίκτες πάνω των 21. Αν πάρει περισσότερους τότε θα επιλέξει και κάποιον ή κάποιους κάτω των 21. Ενδεχομένως ο επιθετικός να είναι σε αυτή την κατηγορία.
Με τον τρόπο που κύλησε μέχρι τώρα ο προγραμματισμός της ΑΕΛ, είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα και πριν από την επίσημη έναρξη των προπονήσεων η λεμεσιανή ομάδα να πάρει τους τρεις από τους τουλάχιστον πέντε παίκτες που χρειάζεται για να κλείσει το ρόστερ. Μοιάζει σίγουρο ότι μια ή δύο μετεγγραφές θα τις κρατήσει λίγο, αφού μπορεί να είναι σε θέση να διαθέσει περισσότερα χρήματα (ανάλογα και με τα διαρκείας) και θα προσπαθήσει ο Πάμπος Χριστοδούλου να φέρει στη Λεμεσό παίκτες που είναι πρώτοι στη λίστα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα