AEΛ: Κατάθεση ψυχής

Κατάθεση ψυχής. Αυτό περιμένουν όλοι στην ΑΕΛ απο τους ποδοσφαιριστές στο αποψινό πολύ σημαντικό αγώνα με την Ένωση στο Τάσος Μάρκου. Στο ντεπούτο του Μάκη Χάβου οι ''γαλάζοκίτρινοι'' αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα του αγώνα , θα κληθούν να τα δώσουν όλα για όλα στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να γυρίσουν σελιδα και να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να προσθέσουν ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα που θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη βαθμολογική θέση της ομάδας. Η αποστολή στο Τάσος Μάρκου θα είναι ακόμη

πιο δύσκολη , αφου και η Ένωση προέρχεται απο κακά αποτελέσματα και έχει την ίδια βαθμολογική συγκομιδή. Έτσι αναμένεται να γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι και η ΑΕΛ θέλει να βγεί νικήτρια απο αυτό. Δεν υπάρχει άλλωστε άλλη επιλογή.

Πέραν απο αυτό πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν ότι όσοι δεν προσπαθούν και δεν δίνουν αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο , τότε θα είναι και υποψήφιοι για αποχώρηση τον Ιανουάριο. Άλλωστε ο Μάκης Χάβος θα εχει μπροστά του τον χρόνο για να αξιολογήσει το ρόστερ της ομάδας, πριν απο την επιτακτική ενίσχυση που θα πρέπει να γίνει την δεύτερη μετεγγραφική περίοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα