AEΛ: Για πρώτη φορά, δυναμική

Η νίκη επι της ΑΕΚ και η ένταξη στην ομάδα των Πιέχ, Στεπάνοβιτς, Αγκάνοβιτς και η προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού , έδωσαν νέα πνοή στην ομάδα . Για πρώτη φορά υπάρχει , δυναμική και πίστη στις δυνάμεις της ΑΕΛ .

Η ψυχολογία είναι μεγάλο πλεονέκτημα και η ΑΕΛ΄αυτή την χρονική περίοδο την έχει. Αυτό φάνηκε απο την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Αν και

ακόμη τα νέα αποκτήματα δεν μπήκαν στην ομαδα , μόνο και μόνο ότι έγινε η ενίσχυση , αυτό έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα. Επέστρεψε το πάθος, η αποφασιστικότητα και φυσικά η αυτοπεποίθηση της μεγάλης ομαδας.

Το ζητούμενο απο εδώ και πέρα είναι τα νέα αποκτήματα να δώσουν το κάτι περισσότερο που θα ανεβάσει την ΑΕΛ και να απομακρυνθεί μια και καλή απο τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, κάτι που δεν αρμόζει φυσικά στην μεγάλη ιστορία του συλλόγου.

Με αυτόν τον αέρα αισιοδοξίας στην ΑΕΛ θέλουν να πάρουν αρχικά την πολυπόθητη πρόκριση με την Αγία Ναπα , κάτι που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία ενόψει του νέου ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ , την ερχόμενη Κυριακή. Ο στόχος φυσικά είναι ένας και μοναδικός. Νίκη και μόνο νίκη. Τίποτα λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα