AEZ: Θέλει να ανέβει βαθμολογικά

Να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει η ΑΕΖ και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κερδίσει σήμερα στο ντέρμπι των νεοφώτιστων την Καρμιώτισσα.

Η ομάδα των Δημητρίου, Γαρπόζη προέρχεται από την πολύ κακή εμφάνιση στο «Δασάκι», όπου έχασε με κατεβασμένα τα χέρια. Το 3-0 που διαμορφώθηκε πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο στεναχώρησε τους πάντες στην ομάδα, που βλέπουν τη σημερινή αναμέτρηση ως μια ευκαιρία για εξιλέωση.
Κακά τα ψέματα, αν και μετά τον

αγώνα θα υπολείπονται ακόμη 11 αγώνες, ένα αρνητικό αποτέλεσμα και σήμερα θα κάνει πάρα πολύ δύσκολη την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Ζακακίου μετρά τέσσερεις ήττες και μια ισοπαλία στα τελευταία πέντε της παιγνίδια, ενώ έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα. Η ισοπαλία κόντρα στην Αναγέννηση ήταν σαν ήττα για τη λεμεσιανή ομάδα και για να αλλάξει τη μοίρα της θα πρέπει να βρει ξανά το μέταλλο που είχε στις πρώτες 8-9 αγωνιστικές.
Το τεχνικό δίδυμο της ΑΕΖ προσπάθησε να δουλέψει με τους παίκτες στα λάθη που έκαναν στο τελευταίο παιγνίδι, έτσι ώστε να μην τα επαναλάβουν, να παρουσιαστούν βελτιωμένοι και να διεκδικήσουν το τρίποντο στη σημερινή αναμέτρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα