AEK: Κίνητρα… υπάρχουν!

Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε, με τον τρόπου που έχασε, με 3-0 από την Μπορντό, κίνητρα όμως ενόψει του επαναληπτικού υπάρχουν. Ελπίδες για πρόκριση δεν υπάρχουν, αλλά ο Τόμας Κρίστιανσεν προετοιμάζει τους παίκτες του, όπως πάντα για την νίκη.

Ο Δανός τεχνικός και οι συνεργάτες του προσπάθησαν πολύ από πέρσι να αλλάξουν την νοοτροπία στην ομάδα της Λάρνακας και τα έχουν καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Η ήττα από τη Μπορντό ήταν βαριά και ήρθε μετά από αρκετό καιρό, αλλά ήταν από την Μπορντό και ήταν εκτός έδρας. Ένα από τα κύρια κίνητρα, λοιπόν,

είναι η νίκη. Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος των «κιτρινοπράσινων» και στον εκτός έδρας αγώνα όπως δήλωσε ο Τόμας Κρίστιανσεν. Ένα δεύτερο σημαντικό κίνητρο για τους παίκτες είναι να μετρήσουν για δεύτερη φορά τις δυνατότητες τους κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα. Έτσι βγαίνουν στο φως όλες σου οι αδυναμίες και έχεις μπροστά σου αρκετό χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να τις διορθώσεις. Τρίτο κίνητρο, θα είναι η καλή απόδοση μπροστά στο κοινό τους. Νέοι και παλιοί στο ρόστερ θα θέλουν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν και την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα