AEK: Κάλεσμα στον κόσμο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας επιθυμεί να απευθυνθεί εκ νέου στον κόσμο της ομάδας μας.

Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που είναι σταθερά δίπλα στην ομάδα μας και δείχνει την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση του. Με την σεζόν να μπαίνει στην τελική ευθεία και την ποδοσφαιρική μας ομάδα να διεκδικεί τους στόχους της τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο, σαφέστατα και υπάρχουν απαιτήσεις για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου της ΑΕΚ

στο γήπεδο.Θέλουμε από τον κόσμο της ΑΕΚ να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την φετινή προσπάθεια και σε κάθε παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να προσπαθεί με την φωνή, τον παλμό και τον ενθουσιασμό του να... σπρώχνει την ομάδα μας στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι στόχοι μπορούν να εκπληρωθούν μόνο με την βοήθεια ΟΛΩΝ και όταν η ομάδα μας αγωνίζεται μόνιμα μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει μαζικά και να κατακλύσει την Δυτική κερκίδα του Αντώνης Παπαδόπουλος στο αυριανό (11/02) πολύ σημαντικό προημιτελικό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Οθέλλο.Η ομάδα έχει τεράστια ανάγκη τον κόσμο να είναι δίπλα της.ΟΛΟΙ αύριο γήπεδο, ΟΛΟΙ στο πλευρό της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα