332 τέρματα στiς 22 αγωνιστικές

Στα 332 ανήλθε ο αριθμός των τερμάτων που σημειώθηκαν στις 22 αγωνιστικές της Α’ φάσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Ο απολογισμός αυτός, μας δίνει ένα μέσο όρο 15,09 τερμάτων ανά αγωνιστική ενώ ο μέσος όρος επίτευξης τερμάτων ανά αγώνα ανήλθε στα 2,51.Η πιο παραγωγική αγωνιστική ήταν η 13η στην οποία σημειώθηκαν 24 τέρματα. Τα λιγότερα τέρματα σημειώθηκαν στην 9η αγωνιστική, μόλις 8.

Ο δεύτερος γύρος ήταν πιο παραγωγικός από τον πρώτο γύρο. Στις έντεκα πρώτες αγωνιστικές σημειώθηκαν 160 τέρματα και στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές σημειώθηκαν 172 τέρματα.Την καλύτερη επίθεση

του Πρωταθλήματος τη διαθέτει η πρωτοπόρος ομάδα του Απόλλωνα με 49 τέρματα ενώ ακολουθεί με 41 τέρματα η ΑΕΚ Λάρνακας.

Τα λιγότερα τέρματα, 13, τα έχει πετύχει ο Οθέλλος Αθηαίνου ενώ 14 τέρματα πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Κατωκοπιάς.Την καλύτερη άμυνα τη διαθέτει το ΑΠΟΕΛ με 13 τέρματα παθητικό ενώ τα περισσότερα τέρματα, 42, τα έχει δεχθεί η Αγία Νάπα.Σε ατομικό επίπεδο, τα περισσότερα τέρματα, 15, τα έχει πετύχει ο Μίκαελ Ποτέ της Ομόνοιας και προηγείται στον πίνακα των σκόρερ. Την πρώτη πεντάδα των σκόρερ συμπληρώνουν ο Ονίλο του Ερμή και ο Παπουλής του Απόλλωνα με 11 τέρματα ενώ από 9 τέρματα έχουν πετύχει ο Ανδρέας Μακρής της Ανόρθωσης και Γκιέ του Απόλλωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα