30 χρόνια Νannys, φτιαγμένες με αγάπη

Φέτος, τα Νannys, τα πρώτα κυπριακά παιδικά πανάκια, συμπληρώνουν 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Κυπριακή αγορά και το γιορτασαν με ένα «παραμυθένιο» πάρτυ γενεθλίων, με καλεσμένους τα MME και επιλεγμένους συνεργάτες.

«Σήμερα αλλάζω τα πανάκια του μωρού μου», ήταν η πρώτη ατάκα των Nannys, η οποία και έφερε την επανάσταση. Ο μόνος τοτε ανταγωνιστης ήταν οι ρούχινες πάνες, αφού τη δεκαετία του 80 οι μητέρες είχαν μόνο αυτή την επιλογή. Με την πρώτη εμφάνισή τους το 1984, σε μια εποχή που είχαν αρχίσει δειλά-δειλά να

κυκλοφορούν παγκόσμια οι πάνες μιας χρήσης, τα Nannys κατάφεραν να κερδίσουν τις μητέρες.

Οι μητέρες εκείνο τον καιρό, εμπιστεύτηκαν τα Nannys, αφού ήταν γι’ αυτές μια πιο οικονομική πρόταση, η οποία τους ελευθέρωνε τα χέρια και τους έδινε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους. Από τότε έγιναν πιστός σύμμαχος για κάθε γονιό. Από το σλόγκαν «Το μωρό σας θέλει αμ και Nannys!» στο «Nannys, φτιαγμένες με αγάπη!» τα Nannys κράτησαν πάνω από 140 χιλιάδες παιδιά στεγνά και άνετα!

Από το 2008, τα Nannys ανήκουν στη εταιρεία C.A.Papaellinas η οποία φροντίζει για την ανάπτυξή τους και ενδυνάμωση της παρουσία τους στην Κυπριακή αγορά.

Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια: Φτιάχνουμε με αγάπη το καλύτερο δυνατό προϊόν για να κρατάμε κάθε μωρό στεγνό και κάθε γονιό ξέγνοιαστο.

Σήμερα, τα Nannys διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Οι σειρές Nannys Sensitive και Nannys Baby Love είναι φτιαγμένες με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα μωράκια. Παράλληλα, η σειρά μωρομάντιλων Nannys Fresh έρχεται να συμπληρώσει τη φροντίδα και να προσφέρει ό,τι καλύτερο για ό,τι πολυτιμότερο έχουν οι γονείς στον κόσμο, φτιαγμένο πάντα με αγάπη!

Keywords
Τυχαία Θέματα