12o MicroFarm Project® ήρθε από τα καφεκοπτεία Coffee Island

Πρόκειται για τον νέο, limited edition καφέ Rwanda Bumbogo που έχει ανεπανάληπτα γευστικά χαρακτηριστικά.

Η Coffee Island υποδέχεται το 12ο MicroFarm Project® στα καφεκοπτεία της, έναν νέο limited edition καφέ που φέρει την ονομασία Rwanda Bumbogo. Για να φτάσει στο επιθυμητό γευστικό αποτέλεσμα, η ομάδα της Coffee Island ταξίδεψε μέχρι την Rwanda και τον σταθμό

επεξεργασίας, το Bumbogo, στον οποίο οφείλεται και η ονομασία του.

Πρόκειται για έναν μονοποικιλιακό specialty καφέ (Arabica 100%), που προέρχεται από συγκεκριμένη φάρμα και είναι συγκεκριμένης συγκομιδής, με ιδιαίτερο γευστικό προφίλ που αναδεικνύεται από το artisan καβούρδισμά του.

Τα ανεπανάληπτα γευστικά χαρακτηριστικά του Rwanda Bumbogo είναι τα αρώματα μελιού, σταφίδας, λάιμ και κακάο. Αρώματα που γίνονται εύκολα αντιληπτά σε όλους όσοι αποφασίσουν να τον δοκιμάσουν, ζητώντας τον απλά από τον Barista σε οποιοδήποτε καφεκοπτείο Coffee Island.

Η Coffee Island, μέσα από το MicroFarm Project® έχει πετύχει τον στόχο της, να καταστήσει τον specialty καφέ προσιτό σε όλους. Ο Rwanda Bumbogo διατίθεται αποκλειστικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε όλα τα καφεκοπτεία Coffee Island στη συσκευασία των 200γρ, δίνοντας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε το απίστευτο άρωμά του, πιέζοντας απλώς το σακουλάκι και μυρίζοντας την ειδική βαλβίδα στο μπροστινό μέρος.

Δοκιμάστε τον πριν εξαντληθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα