11Pets:Pet Care - To οικοσύστημα διαχείρισης για κατοικίδια

Πρωταρχικό ρόλο στη φροντίδα των κατοικίδιων αποτελεί η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.Την εξασφάλιση αυτή εγγυάται τo καινοτόμο οικοσύστημα «11Pets:Pet Care».

Το «11Pets» αποτελείται από διάφορα εργαλεία λογισμικού και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες κατοικίδιων, κτηνιάτρους , εκτροφείς, κομμωτές, εκπαιδευτές και καταφύγια.

Όπως επισημαίνει ο ένας εκ των δύο συνιδρυτών του οικοσυστήματος, Κυριάκος Σταύρου, «πρόκειται για εργαλεία που στοχεύουν σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν

την ανταλλαγή πληροφοριών δίνοντας αποδοτικές λύσεις».

Μεγάλη,ωστόσο, είναι η ανταπόκριση του κοινού αφού όπως τονίζει ο κ. Σταύρου «το οικοσύστημα διατίθεται σαν εφαρμογή smartphone και έχει ήδη 10 χιλιάδες χρήστες, με τους περισσότερους να είναι από Αμερική, Ισπανία και Βραζιλία». Πρόσθεσε δε, πως το «11Pets», είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρει στον ιδιοκτήτη την δυνατότητα πλήρους ιατρικού ιστορικού, διαχείριση υγιεινής καθώς επίσης και υπενθυμίσεις για εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις και κατανάλωση φαρμάκων.

Στα τέλη Απριλίου, θα υπάρξει και δεύτερο πακέτο υπηρεσιών του οικοσυστήματος, που θα έχει ως κεντρικό άξονα την υιοθεσία κατοικίδιων και τα καταφύγια.«Το πακέτο αυτό λύνει δύο σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα καταφύγια:Την ανάγκη για μηχανογράφηση των κατοικίδιων που φιλοξενούν αλλά κυρίως την γρήγορη και αποτελεσματική προώθησή τους, για να βρουν ένα καλό σπίτι όσο το δυνατόν πιο νωρίς» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ. Σταύρου.

Τη σκυλάτη στο θέμα αυτό παίρνει ο συνιδριτής του «11Pets: Pet care», Δήμος Παύλου ο οποίος υπογραμμίζει πως το «πρόγραμμα αυτό θα ξεκινήσει πιλοτικά στην Κύπρο και Ελλάδα και για αυτό ζητάμε από όσα καταφύγια ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν μαζί μας στο [email protected]».

Keywords
Τυχαία Θέματα