10 επενδυτικές ευκαιρίες σε προνομιακές περιοχές από τη Themis Real Estate

Δέκα μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες με εξαιρετικές προοπτικές και σε προνομιακές περιοχές παρουσιάζει η Themis Real Estate. Αξιόπιστες επενδυτικές ευκαιρίες στην αγορά ακινήτων προς όλους, σε ολόκληρη την Κύπρο.

Τα ακίνητα που περιλαμβάνονται στις δέκα αυτές ευκαιρίες επένδυσης με μακροπρόθεσμο όφελος και υψηλή ανταπόδοση, αφορούν τις περιοχές της Λευκωσίας, της Λεμεσού και της Πάφου.

Το εύρος αξιοποίησης των προτεινόμενων από τη Themis Real

Estate ακινήτων ποικίλλει, καθώς σε αυτά συγκαταλέγονται προνομιακά οικόπεδα, αποθήκες, εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, πολυτελείς οικίες, σπίτια και ακίνητα μικτής χρήσης.

Με τις ανταγωνιστικές τιμές των επενδυτικών ευκαιριών να αρχίζουν από τις 695.000 ευρώ η επόμενη ανταποδοτική επένδυση από τη Themis Real Estate είναι πιο κοντά από ποτέ.

Πιο κάτω παρατίθενται οι δέκα μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες που βρίσκονται κατανεμημένες σε προνομιακές περιοχές σε ολόκληρη την Κύπρο.

Κατάστημα σε προνομιακή τοποθεσία στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Καφετέρια σε κεντρική προνομιούχα τοποθεσία στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Εστιατόριο σε κεντρικό σημείο στους Αγίους Ομολογητές, Λευκωσία

Ακίνητο μικτής χρήσης στη Λεωφόρο Λεμεσού, στον Στρόβολο, Λευκωσία

Συγκρότημα αποθηκών στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, Λευκωσία

Εμπορικό κατάστημα επί της οδού Ανεξαρτησίας, Λεμεσός

Πολυτελής κατοικία με ιδιωτική πισίνα στο Aphrodite Hills, στα Κούκλια, Πάφος

Οικία πέντε υπνοδωματίων στην Τίμη, Πάφος

Προνομιούχο οικόπεδο στη Γεροσκήπου, Πάφος

Μεγάλο οικόπεδο στο Πισσούρι, Πάφος

Το κύρος και η αξιοπιστία της Themis Real Estate προκύπτει από την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών της Παγκύπρια, που έχουν επωφεληθεί από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των επενδυτικών ευκαιριών που προτείνει και την τεχνογνωσία της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τα διαθέσιμα ακίνητα και εξειδικευμένες συμβουλές για επενδύσεις με αξία επισκεφθείτε τον ακόλουθο υπερσύνδεσμο: bit.ly/ThemisRealEstate_Top10Properties  ή τηλεφωνήστε στο 77 788 788.

Keywords
Τυχαία Θέματα