10 δωρεάν θέσεις στον παιδ/κό σταθμό «Παιδικές Αναμνήσεις»

Το Hope in Life Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Λευκωσία (Δωριέων 20 Άγιος Αντρέας, τηλέφωνο επικοινωνίας 77771719) που έχει ως γενικό σκοπό τη προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών στην εκπαίδευση και τη σίτιση.

Η φοίτηση των παιδιών στα σχολεία αλλά και η καθημερινή τους

σίτιση θεωρούνται δεδομένα στις πλείστες ευρωπαϊκές χώρες. Παρόλα αυτά σήμερα, σε μια περίοδο οικονομικής δυσχέρειας, τα πιο πάνω δεδομένα φαντάζουν δύσκολα για αρκετές οικογένειες που ζουν στην πατρίδα μας.

Στόχος μας λοιπόν είναι η εξάλειψη των δυσκολιών που παρεμποδίζουν τη συμμετοχή των άπορων παιδιών στην εκπαίδευση. Για το λόγο αυτό έχουμε ιδρύσει το δικό μας παιδοκομικό σταθμό, «Παιδικές Αναμνήσεις», με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που έχει ενεργή συμμετοχή στη φιλοσοφία του εθελοντισμού.Είμαστε λοιπόν, στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο παιδοκομικός μας σταθμός προσφέρει 10 ΔΩΡΕΑΝ θέσεις φοίτησης, σε παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.Το σχολείο μας, για να μπορέσει να εξυπηρετήσει το οποιοδήποτε απαιτητικό ωράριο του κάθε γονέα, έχει θεσπίσει διευρυμένο ωράριο και μπορούμε έτσι να υποδεχόμαστε τα παιδιά καθημερινά από τις 6:00 π.μ έως τις 7 :30 μ.μ καθώς και το Σάββατο από τις 7:00 π.μ έως και τις 2:30μ.μ.Είμαστε ανοιχτά όλο το χρόνο από το Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο και για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο λειτουργεί συμπληρωματικά το summer school με πολλές και ευχάριστες δραστηριότητες. Στο summer school έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και παιδιά που δε φοιτούν στο σχολείο μας μέχρι ηλικίας 12 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα