1 Χρόνος Γερμανικές Κουζίνες DASH στην Κύπρο

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η εταιρεία Αχιλλέας Γιάγκου &Υιοί για να γιορτάσει με φίλους και συνεργάτες τον 1 χρόνο κουζίνες DASH στην Κύπρο και τα 35 χρόνια Αχιλλέας Γιάγκου &Υιοί Λτδ.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο των Γερμανικών Επίπλων και Εξοπλισμού Κουζίνας Dash στη Λευκωσία, στις 5 Δεκεμβρίου.

Μεγάλη ήταν

η προσέλευση του κόσμου που παρευρέθηκε για να γιορτάσει μαζί με το προσωπικό της εταιρείας τον 1 επιτυχημένο χρόνο παρουσίας του ονόματος DASH στην Κυπριακή αγορά, μεταξύ άλλων και ο Αξιότιμος Δήμαρχος Αγλατζιάς, κος Χαράλαμπος Πετρίδης. Στην εκδήλωση, που είχε και Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα λόγω των ημερών, έδωσε μία gourmet νότα ο δημοφιλής Chef Χαράλαμπος Κοτσώνης, ο οποίος παρασκεύαζε επί τόπου μοναδικά εδέσματα, εμπνευσμένα αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη βραδιά.

Οι κουζίνες Dash υπόσχονται να παραμείνουν πολλά χρόνια στην Κυπριακή αγορά και να προσφέρουν υψηλή αισθητική, εργονομία, άνεση, ποιότητα και να ικανοποιούν κάθε ανάγκη της σύγχρονης οικίας.

Στα πλαίσια των εορτασμών για τον 1 χρόνο, οι κουζίνες DASH προσφέρουν €500 έκπτωση σε όλες τις γερμανικές κουζίνες, για περιορισμένο χρόνο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο DASH στη Λεωφ. Αθαλάσσης 55 στο Στρόβολο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22952275.

http://www.dashkitchens.com.cy/

Keywords
Τυχαία Θέματα