«Ο σκάουτερ εντόπισε τον Αλ Ταμάρι»

Ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, μίλησε για όλα όσον αφορά τον προγραμματισμό και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

Για την αποψινή Γενική Συνέλευση: «Στη Γενική Συνέλευση θα υπάρξει λογοδοσία του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη για τα πεπραγμένα της ποδοσφαιρικής περιόδου, για τις οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας και από εκεί και πέρα οι μέτοχοι θα μπορούν να ρωτήσουν ό,τι θέλουν».

*Θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα κυρίως στα έργα υποδομής και στη στρατηγική φιλοσοφία της

ηλικιακής προσέγγισης και αγοράς ποδοσφαιριστών, ώστε να έχουμε επενδύσεις που θα βοηθήσουν αγωνιστικά και οικονομικά τον σύλλογο, ώστε να μπούμε σε πιο «βαθιά νερά».

Ο προγραμματισμός: «Τα τελευταία δυο χρόνια γίνεται αρκετή δουλειά με την θέση του σκαούτερ. Κάποιοι στόχοι υπάρχουν. Πιο δύσκολη θα είναι φέτος η προσπάθεια στους προκριματικούς γύρους, όσον αφορά τον βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας για τις προκλήσεις. Θέλουμε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες και να είμαστε έτοιμοι στην ώρα μας, ώστε να μπορέσει ο κ Μπαλταζάρ με την έναρξη της προετοιμασίας να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Αλ Ταμάρι: «Τον παρακολουθούσε ο σκάουτερ της ομάδας. Για αυτό ο κ. Μπαλταζάρ μετέβη στην Ιορδανία, για να παρακολουθήσει τελικό του Κυπέλλου και τον αγώνα της Εθνικής. Ήταν μια ευκαιρία. Τον παρακολούθησε στα δυο παιχνίδια που ήταν ωφέλιμα. Δόθηκε το πράσινο φως και αποκτήθηκε».

*Η επομενη προτεραιότητα είναι η απόκτηση επιθετικού. Από εκεί και πέρα, δεν έχει προκύψει κάτι. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις τις οποίες εξετάζουμε».

*Δεν υπάρχει κάτι με τον Καρλάο. Η πραγματικότητα είναι ότι θέλουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να προσφέρουν άμεσα. Ολοκληρώνεται σήμερα και επίσημα η συνεργασίας μας, όπως και του Πέρεθ. Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους.

Ρουέδα: Με την επανέναρξη της αποθεραπείας του, θα αξιολογηθεί η κατάστασή του. Από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 31 Αυγούστου υπάρχουν ακόμη τρεις μήνες. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του. Κάποιοι βγάζουν βεβιασμένα συμπεράσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα