Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του PocketBiz 2012

01:21 26/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Με τη νέα έκδοση της πλατφόρμας PocketBiz 2012 πραγματοποιείται ένα ακόμα άλμα που φέρνει τη SiEBEN για άλλη μία φορά μπροστά από τις εξελίξεις. Πλέον υποστηρίζεται το σύνολο, σχεδόν, των διαφορετικών τύπων smartphones.

Βασικό χαρακτηριστικό είναι το κοινό Finger Friendly Interface, βασισμένο στη λογική τωνTiles που έφερε η Microsoft
με το Windows Phone, για όλες τις πλατφόρμες. Έτσι ο χρήστης απολαμβάνει την ίδια εμπειρία, ανεξαρτήτως του smartphone ή του φορητού τερματικού που έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί.

Το PocketBiz 2012 υποστηρίζει όλους τους διαφορετικούς τύπους συσκευών (Smartphoneς, PDAs, βιομηχανικά τερματικά, Τablets, NetBooks, Notebooks) και τις πλέον διαδεδομένες πλατφόρμες (Windows Μobile, Windows Phone, Android, iOS, Blackberry & HTML 5).

Η mobile πλατφόρμα του PocketBiz είναι η πλέον επιτυχημένη πλατφόρμα mobile εφαρμογών στην ελληνική αγορά εδώ και 10 χρόνια. Καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των τμημάτων πωλήσεων (πωλητές, merchandisers, τιμολόγηση επί αυτοκινήτου (X-VAN) – PocketBiz Sales), της διαχείρισης των αποθηκών (PocketBiz Warehouse), των εξωτερικών συνεργείων τεχνικών (PocketBiz Field Service), των ιατρικών επισκεπτών (PocketBiz Pharma) και γενικότερα όλη την διαδικασία «από την παραλαβή στην παράδοση».
© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα