Βράβευση του BenQ W2000 στα EISA AWARDS 2016

08:04 24/8/2016 - Πηγή: PC Nea
Η BENQ, ο κορυφαίος κατασκευαστής DLP προβολέων στον κόσμο, επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την ηγετική της θέση στην αγορά κατακτώντας το βραβείο “European Home Theatre Projector 2016-2017” για τον προβολέα BenQ W2000 από την ευρωπαϊκή ένωση Ήχου και Εικόνας EISA (European Imaging and Sound Association).
Τα βραβεία EISA αποτελούν κορυφαία διάκριση καθώς ξεχωρίζουν τα νέα προϊόντα ήχου και εικόνας που
συνδυάζουν την πιο προηγμένη τεχνολογία, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, την απόλυτη έκφραση του design, την ικανοποιητική εργονομία και την καλύτερη σχέση ποιότητας/ κόστους.
Η επιτροπή της EISA δήλωσε σχετικά: «Ο Full HD DLP προβολέας W2000 από την BenQ αποδεικνύει ότι η κινηματογραφική εικόνα μπορεί να επιτευχθεί σε προσιτή τιμή καθώς προσφέρει ευκρινείς εικόνες γεμάτες λεπτομέρεια. Η υψηλή του φωτεινότητα σε συνδυασμό με την άψογη απόδοση της αντίθεσης, τον καθιστούν κατάλληλο τόσο για σκοτεινό όσο και για φωτεινό περιβάλλον. Εγγυάται ζωντανά, ζωηρά χρώματα, φυσικούς τόνους δέρματος για διασκέδαση σε 2D και 3D. Είναι μια λαμπρή εναλλακτική της μεγάλης οθόνης.»
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο προβολέας της BenQ W2000 έλαβε αναγνώριση από την EISA» τονίζει ο Pete Wang, πρόεδρος της BenQ στην Ευρώπη. «O W2000 έχει συγκεντρώσει κριτικές πέντε αστέρων και προτάσεις βραβείων σε όλη την Ευρώπη, υπογραμμίζοντας τη συνεχή δέσμευσή μας να αναπτύξουμε και να παρέχουμε εξαιρετική, καινοτόμο τεχνολογία προβολής που φέρνει το home cinema στο επόμενο επίπεδο."
Ο projector BenQ W2000 είναι άμεσα διαθέσιμος στο δίκτυο συνεργατών της CPI.
Keywords
Τυχαία Θέματα