Βράβευση της Pylones Hellas από την Hewlett Packard

10:41 31/10/2013 - Πηγή: PC Nea
Στο φετινό ετήσιο συνέδριο της Hewlett Packard Hellas για τους συνεργάτες Ελλάδος και Κύπρου, η Πυλώνες Ελλάς Α.Ε. (Pylones) βραβεύτηκε με την κορυφαία διάκριση “Top Enterprise Partner of the Year 2013”. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με κεντρικό τίτλο “The New Style
of IT”.

Σε σχετική δήλωσή του ο Γενικός Διευθυντής της Pylones, Εμμανουήλ Νέτος, εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση της εταιρείας από την βράβευση αυτή, διότι με αυτό τον τρόπο, αναγνωρίζεται η πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβάλει όλη η εταιρεία τον τελευταίο χρόνο, όπως επίσης επιβεβαιώνεται και η εμπιστοσύνη της ίδιας της Hewlett Packard Hellas και των στελεχών της στην Pylones ως ο συνεργάτης που μπορεί να παραδώσει στους τελικούς εταιρικούς πελάτες τα μεγάλα έργα που αναλαμβάνει.

Παράλληλα, επιβραβεύεται και η πίστη των επενδυτών της εταιρείας, ο Κυπριακός Όμιλος Tseriotis, στο επιχειρησιακό πλάνο που καταρτίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια καθώς και η πίστη στα στελέχη που κλήθηκαν να το υλοποιήσουν.

Κλείνοντας ο κος Νέτος επεσήμανε την βεβαιότητά του για την συνέχιση της προσπάθεια από την Pylones για νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τους πελάτες της και για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα το 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα