Βράβευση Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Θάλασσα»

04:36 24/11/2011 - Πηγή: PC Nea
Στην κατάμεστη αίθουσα εκθέσεων του Πολυχώρου Εικόνας Κούνιο, την Πέμπτη 3/11/2011 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η τελετή βράβευσης του Διαγωνισμού Φωτογραφίας «Θάλασσα».

Ο Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο, στο πλαίσιο των πολλαπλών δραστηριοτήτων του στο χώρο της Εικόνας, φιλοξενεί και διοργανώνει εκθέσεις φωτογραφίας με σκοπό την ανάδειξη νέων φωτογράφων και την προβολή ατομικών και ομαδικών φωτογραφικών εργασιών έμπειρων ή νεοεισερχόμενων, ανερχόμενων ή καταξιωμένων φωτογράφων.

Επίσης προκηρύσσει, διοργανώνει και χορηγεί διαγωνισμούς φωτογραφίας, τα δε έργα που προκρίνονται
εκτίθενται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εκθέσεων στην Κομνηνών 24, στα Λουλουδάδικα Θεσσαλονίκης.

Τον Ιούνιο 2011 ο Πολυχώρος Εικόνας Κούνιο προκύρηξε διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα «Θάλασσα» και με μεγάλη συμμετοχή από ολόκληρη την Ελλάδα. Από τα έργα που συγκεντρώθηκαν, η κριτική επιτροπή επέλεξε τις 153 καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες εκτέθηκαν για 45 ημέρες με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση του κοινού. Κάθε επισκέπτης είχε το δικαίωμα να ψηφίσει τα πέντε καλύτερα έργα και με την επιλογή του κοινού αναδείχθηκαν οι πρώτοι 33 νικητές που κέρδισαν βραβεία συνολικής αξίας 2.300 Ευρώ!

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν από τον Λάρρυ Κούνιο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΕΧΝΙΟ Α.Ε., ιδιοκτήτρια εταιρία του Πολυχώρου Εικόνας Κούνιο, και οι τρείς πρώτοι νικητές ήταν οι εξής:

1ος νικητής που κερδίζει μία ψηφιακή DSLR Pentax K-r: Ρηγούτσος Γιώργος από τη Σύρο

2ος νικητής που κερδίζει ένα τρίποδο Vanguard: Μπλάγκας Κωνσταντίνος από τη Θεσσαλονίκη

3ος νικητής που κερδίζει μία τσάντα Vanguard: Παράσχος Γιάννης από τη Θεσσαλονίκη

Τα ονόματα και οι φωτογραφίες των 33 νικητών στο: facebook/ Kounio Photography Store

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα