Τrip Organizer: το πρώτο ελληνικό ταξιδιωτικό social μέσο

12:38 16/5/2014 - Πηγή: PC Nea
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο ταξιδιωτικό social media που συνδέει κοινότητες ταξιδιωτών με δραστηριότητες και ενδιαφέροντα σε προορισμούς.

Το Τrip Organizer διαθέτει σελίδα προφίλ χρήστη, όπου ο εγγεγραμμένος μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τη δραστηριότητα των φίλων του (αναρτήσεις φωτογραφιών, αξιολογήσεις προορισμών, σχόλια, συμμετοχή σε δραστηριότητες, κλπ) και να επικοινωνεί μαζί τους. Παράλληλα, ενσωματώνει
πλατφόρμα ξενοδοχειακών κρατήσεων, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να σχεδιάζουν σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο κράτηση ξενοδοχείου επιτυγχάνοντας την καλύτερη πρόταση για όλους.

Αποτελεί μια ελληνική προσπάθεια δικτύου κοινωνικού περιεχομένου από την Webst Consulting. Σύμφωνα με την τελευταία, στον τρίμηνο απολογισμό, το www.triporganizer.gr έχει ξεπεράσει τους 1.000 εγγεγραμμένους χρήστες και διαθέτει αξιόλογο αριθμό ξενοδοχείων που επέλεξαν να συνεργαστούν.

Η εταιρεία έχει σκοπό να επενδύσει σε σταθερές και μακρόπνοες σχέσεις με τους ξενοδόχους και με τον ταξιδιώτη, ο οποίος επιθυμεί να βρει την καλύτερη προσφορά ή να καλύψει τα ενδιαφέροντά του σε σχέση πάντα με έναν τουριστικό προορισμό. H Webst Consulting Strategy & Tactics δημιουργεί εφαρμογές για smartphones, CMS (εφαρμογές διαχείρισης περιεχομένου) για ταμπλέτες και ασχολείται και με την ψηφιοποίηση αρχείου.

marketingweek.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα