Τρία βραβεία ΤΙΡΑ για την Epson

17:20 28/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Epson επιβεβαίωσε την ηγετική της θέση στην αγορά της επαγγελματικής ψηφιακής εικόνας με τα τρία πολύ σημαντικά βραβεία του Technical Image Press Association (TIPA).

Τα προϊόντα Epson που έλαβαν βραβείο TIPA ήταν ο Epson Stylus Photo
R3000, που ανακηρύχθηκε ‘Best Expert Photo Printer’, ο Epson Stylus Pro 4900, που έλαβε το βραβείο ‘Best Large Format Printer’ και το Epson Perfection V330 Photo, που βραβεύθηκε στην κατηγορία ‘Best Photo Scanner’.

H Kristin Saus-Opuszynski, Senior Business Manager ProPhoto, Epson Europe, σχολίασε σχετικά: “Στην Epson συνεχώς αναζητούμε νέες λύσεις και τρόπους ενίσχυσης της προϊοντικής μας γκάμας, με στόχο την ικανοποίηση των συνεχώς μεταβαλλόμενων αναγκών των πελατών μας. Τα τρία βραβεία κύρους από την TIPA αποτελούν απόδειξη της δέσμευσής μας αυτής και αναγνώριση των επιτευγμάτων μας που προκύπτουν από αυτή.”

Η Ένωση Τεχνικού Φωτογραφικού Τύπου (TIPA) έχει κατά την παρούσα περίοδο 29 περιοδικά ως μέλη από δεκατέσσερις χώρες, γεγονός το οποίο την καθιστά τη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή ένωση Τύπου φωτογραφίας και εικόνας παγκοσμίως. Κάθε χρόνο, τα μέλη της κριτικής επιτροπής της TIPA ψηφίζουν τα καλύτερα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην Ευρώπη τους προηγούμενους 12 μήνες, με κριτήρια την καινοτομία, τη χρήση πρωτοποριακής τεχνολογίας, το σχεδιασμό και την εργονομία, την ευχρηστία, τη σχέση τιμής-απόδοσης και την αποτελεσματικότητα.

Σχετικά με τα προϊόντα
O Epson Stylus Photo R3000 είναι ιδανικός A3+ φωτογραφικός εκτυπωτής για μέτριο όγκο εκτυπώσεων, μικρός σε μέγεθος για να χωράει και σε μικρά γραφεία. Με τη μπροστινή θήκη τροφοδοσίας χαρτιού διευκολύνεται η εισαγωγή χαρτιού, μειώνονται οι πιθανότητες paper damage και η ανάγκη για διαθέσιμο χώρο πίσω από τον εκτυπωτή.

O Epson Stylus Pro 4900 είναι μικρός σε μέγεθος, 17 ιντσών εκτυπωτής που θέτει νέα δεδομένα στην ακρίβεια απόδοσης χρωμάτων στη φωτογραφική αγορά. Η σωστή απόδοση χρωμάτων προσφέρει μέχρι και 98% των χρωμάτων PANTONE*.

Το Epson Perfection V330 Photo είναι A4 photo scanner που συνδυάζει αποτελέσματα άριστης ποιότητας και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Είναι ιδανικό για σάρωση φωτογραφιών και οι χρήστες είναι σίγουροι ότι κάθε χρώμα, σκιά και λεπτομέρεια θα αποδοθούν πιστά χάρη στην τεχνολογία CCD (charge coupled device) του scanner με οπτική ανάλυση 4,800dpi.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα