Τώρα το ProSMS.gr στηρίζει την καινοτομία

08:01 27/9/2014 - Πηγή: PC Nea
Το ΤΕΙ Κρήτης πρωτοπορεί και χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους, ώστε να βοηθήσει τους πρωτοετείς φοιτητές στα πρώτα βήματα της ακαδημαϊκής τους ζωής, και το ProSMS.gr με χαρά στηρίζει αυτή την σημαντική προσπάθεια.
Οι φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης, για πρώτη φορά φέτος έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά
με το ηλεκτρονικό σύστημα που αναπτύχθηκε από το ίδρυμα.

Οι πρωτοετείς φοιτητές ενημερώθηκαν με μηνύματα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο για την διαδικασία της εγγραφής, που τους προέτρεπε να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την φόρμα εγγραφής. Συγκεκριμένα μέσω SMS παρέχονται στον φοιτητή οι πρώτες οδηγίες και οι απαραίτητοι σύνδεσμοι (links) ώστε να συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του και να δημιουργήσει τον ακαδημαϊκό λογαριασμό του.

Στάλθηκαν συνολικά μηνύματα σε 2.238 πρωτοετείς φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης, γεγονός που μείωσε σημαντικά τον χρόνο αναμονής στις γραμματείες των σχολών καθώς πάνω από 1.000 φοιτητές είχαν εισάγει τα τα στοιχεία τους ηλεκτρονικά μετά τις πρώτες ώρες από την μαζική αποστολή του SMS.

Η Cytech, μέσω της υπηρεσίας ProSMS.gr χορήγησε τα μηνύματα στο ΤΕΙ Κρήτης σαν ένδειξη στήριξης της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας ενός από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
Keywords
Τυχαία Θέματα