Το www.startupgreece.gov.gr αναβαθμίζεται

08:41 29/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Διεύθυνση Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας ως αρμόδια για την ενίσχυση της νέας και καινοτόμου επιχειρηματικότητας αναλαμβάνει από τον Δεκέμβριο του 2011, τη διαχείριση και την επίσημη εκπροσώπηση του startupgreece, εξασφαλίζοντας τη διοικητική του συνέχεια.
Από τεχνικής πλευράς, σχεδιάζονται προσθήκες και βελτιώσεις, προκειμένου να παρασχεθούν αναβαθμισμένες λειτουργίες στα μέλη της κοινότητας, που θα δώσουν μεγαλύτερες δυνατότητες για δημιουργία επιχειρηματικών cluster και συνεργειών αλλά και θα μπορούν να δώσουν τις αναγκαίες κατευθύνσεις ώστε να βρεθούν
τα πιο κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση κάθε επιχειρηματικής πρότασης.

Από πλευράς διαδραστικότητας και περιεχομένου, η Γενική Γραμματείας Βιομηχανίας φιλοδοξεί να ενταχθούν περισσότεροι φορείς στην προσπάθεια, ώστε η πλατφόρμα να αγκαλιάσει το 100% της δημόσιας πληροφορίας και να γίνει το κεντρικό σημείο αναφοράς για την επιχειρηματικότητα, να αποκτήσει αυτόνομη δυναμική και να γίνει κτήμα όλων.

Η ψηφιακή πλατφόρμα www.startupgreece.gov.gr, σχεδιάστηκε και λειτουργεί για την ενίσχυση της νέας και καινοτόμου επιχειρηματικότητας. Έχει ήδη συμπληρώσει έξι μήνες επιτυχημένης και δυναμικής διαδικτυακής παρουσίας, ενώ απαριθμεί μέχρι σήμερα πάνω από 3.000 μέλη.

ΠΗΓΗ: Wtmnews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα
Το www.startupgreece.gov.gr αναβαθμίζεται,