Το Skroutz χορηγός της εκδήλωσης ART OF GIVING II για το Δεσμό

08:37 2/12/2014 - Πηγή: PC Nea
Το Skroutz χορηγεί το ART OF GIVING II, την ανοιχτή προς το κοινό σιωπηρή δημοπρασία τέχνης που διοργανώνει το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18.30 στην «Αθηναΐδα».

Ο Δεσμός είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με κύριο σκοπό την αξιοποίηση του πλεονάσματος προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες και ιδιώτες, για την κάλυψη των αναγκών των κοινωνικά ευπαθών ομάδων και κοινωφελών οργανισμών. Από την ίδρυσή του τον Ιανουάριο του 2012 έως και σήμερα,
έχει διανείμει είδη που ξεπερνούν σε συνολική αξία τα €1,2 εκατομμύρια προς υποστήριξη περισσότερων από 200.000 συνανθρώπων μας.

Το ART OF GIVING II είναι μία δημοπρασία έργων τέχνης με ξεχωριστό χαρακτήρα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά για τη στήριξη της πολύτιμης δραστηριότητας του Δεσμού. Η φετινή εκδήλωση αποτελεί συνέχεια του πρώτου ART OF GIVING Ι - Σιωπηρή Δημοπρασία Τέχνης, που διοργανώθηκε πέρυσι τον Απρίλιο, όπου συμμετείχαν πάνω από 1.500 άτομα και περισσότεροι από 200 bidders.

Φέτος, η δημοπρασία του ART OF GIVING II θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή, καθώς συμμετέχουν περισσότερα από 120 έργα που έχουν προσφέρει στο Δεσμό πάνω 80 καταξιωμένοι καλλιτέχνες, συλλέκτες και γκαλερί. Ο πλήρης κατάλογος των καλλιτεχνών και των έργων, όπως επίσης οι τιμές εκκίνησης της δημοπρασίας είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δεσμού ART OF GIVING II.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που το Skroutz συνεργάζεται με το σωματείο, καθώς η εταιρεία γνωρίζει το έργο και την προσπάθεια που καταβάλει ο Δεσμός και στο παρελθόν έχουν υλοποιήσει από κοινού ενέργειες κάλυψης ελλείψεων και αναγκών σε κοινωνικούς φορείς. Το Skroutz στηρίζει την πρωτοβουλία του Δεσμού, προάγοντας την κοινωνική υπευθυνότητα σε μία εποχή που η ελληνική κοινωνία έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη στήριξης.
Keywords
Τυχαία Θέματα