Το Oracle Cloud Conference έρχεται στην Αθήνα

01:02 15/2/2012 - Πηγή: PC Nea
«Η στρατηγική σας. Το δικό σας Cloud. Η επιλογή σας.» είναι το σύνθημα σειράς σημαντικών εκδηλώσεων που η Oracle πραγματοποιεί σε 29 χώρες σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA).
To Oracle Cloud Conference θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012, 09.00-15.00 στη Μεγάλη Βρετάννια, και θα δώσει σε ανώτερα στελέχη του IT,
υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και αρχιτεκτονικής κέντρων δεδομένων, αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το υπόβαθρο των υπολογιστικών συστημάτων cloud, τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και πρακτικά θέματα.

Κεντρικός ομιλητής είναι ο Steve Wainwright, Vice president, Technology της Oracle EMEA, ο οποίος θα καλύψει το περιβάλλον του Cloud Computing συνολικά και το δημόσιο cloud σε περισσότερη λεπτομέρεια.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα καλυφθούν επίσης θέματα που αφορούν στη διαχείριση συστημάτων και πληροφοριών, στο middleware, στην ασφάλεια σε ιδιωτικά clouds και στο Oracle Social Network και τη συνεργασία του με το Oracle Fusion CRM στο cloud.

Σε αυτήν την εκδήλωση, οι cloud ειδικοί της Oracle θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων για να τους βοηθήσουν να :
- Επιλέξουν τα κατάλληλα δημόσια και ιδιωτικά μοντέλα υλοποίησης που ταιριάζουν καλύτερα στη δική τους επιχείρηση
- Μετασχηματίσουν το κέντρο δεδομένων τους σε ένα μοντέλο ιδιωτικού cloud, καθώς επίσης και να προσθέσουν δυνατότητες αυτο-εξυπηρέτησης (self-service), αυτόματης επέκτασης και μέτρησης/αντιστροφής χρεώσεων
- Επιλέξουν μεταξύ των υπηρεσιών ιδιωτικού και δημόσιου cloud της Oracle, για να παρέχουν αποδοτικές και ευέλικτες υπηρεσίες εταιρικού cloud για τις επιχειρηματικές τους εφαρμογές

Οι συμμετέχοντες μπορούν να κάνουν ηλεκτρονική δωρεάν εγγραφή εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Ελενα Διαμαντή στο 210-6789 200 ή στο [email protected] .

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Intel.

Δηλώσεις
Ο Andrew Sutherland, Senior Vice President, Technology, Oracle EMEA, δήλωσε: «Τα υπολογιστικά περιβάλλοντα Cloud Computing εγκαταλείπουν τη σφαίρα της "τεχνολογικής φαντασίας" και μετατρέπονται σε ρεαλιστική πραγματικότητα για οργανισμούς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της περιοχής μας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.
Η υλοποίηση υπολογιστικών συστημάτων Cloud απαιτεί σοβαρή μελέτη για αρκετά θέματα-κλειδιά, όπως η διαχείριση, η ασφάλεια και η υποστήριξη. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το Oracle Cloud Conference που θα γίνει στην Αθήνα και θα προσφέρει σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα πρακτικές πληροφορίες που μπορούν να τους βοηθήσουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις διαθέσιμες επιλογές στον τομέα των συστημάτων cloud, είτε πρόκειται για την πρώτη μετάβαση σε περιβάλλον cloud ή για αναβάθμιση σε επόμενο επίπεδο.»

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα