Το βιβλίο του Mac OS X Lion

11:35 10/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Στο τέλος Ιουλίου, λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού συστήματος της Apple, του OS X Lion 10.7, ο Αριστοτέλης Οικονόμου κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) ένα προσάρτημα του έντυπου βιβλίου του για το Mac OS X SnowLeopard.
Σε αυτό το προσάρτημα καλύπτονται όλα τα νέα
χαρακτηριστικά του Lion, οι αλλαγές από το προηγούμενο λειτουργικό καθώς και ο τρόπος αναβάθμισης από αυτό.Ο συγγραφέας Αριστοτέλης Οικονόμου έχει πείρα δεκαετιών στο χώρο των Mac και είναι πιστοποιημένος σύμβουλος υποστήριξης από την Apple (Certified Support Professional).

To πρώτο του βιβλίο, το Mac OS X Snow Leopard 10.6 που είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο ως ανεξάρτητη έκδοση, ήταν ένας σύντομος, περιεκτικός και πλήρης οδηγός του λειτουργικού συστήματος των υπολογιστών Apple Macintosh ενώ εξακολουθεί να αποτελεί τον πιο απλό οδηγό για υπολογιστές Apple Macintosh και μάλιστα τον μόνο τέτοιο οδηγό που κυκλοφορεί στην Ελληνική γλώσσα. Στα συν της έκδοσης και η απλή γλώσσα στην οποία είναι γραμένο, καθημερινή και ευχάριστη στην ανάγνωση. Δεν είναι φυσικά τυχαίο ότι έχει γραφτεί για το ελληνικό κοινό από έναν Έλληνα χρήστη Mac ― και δεν είναι απλά μία μετάφραση κάποιου ξένου εγχειρίδιου.

Το βιβλίο του Mac OS X Lion αποτελείται από 96 έγχρωμες σελίδες και καλύπτει 47 διαφορετικά θέματα. Έχει την ίδια απλή δομή και μορφή με το έντυπο βιβλίο και είναι εξίσου απλό και κατανοητό. Το πρώτο κεφάλαιο που αφορά στην αναβάθμιση από το Snow Leopard στο Lion, είναι κάπως πιο τεχνικό και απευθύνεται σε πιο έμπειρους χρήστες, αλλά θα το βρουν χρήσιμο και όσοι νεότεροι θελήσουν να κάνουν την αναβάθμιση από μόνοι τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο του OS X Lion διατίθεται δωρεάν σε όσους έχουν ήδη το έντυπο βιβλίο αλλά και σε όσους θα το αγοράσουν. Διατίθεται επίσης και σαν ξεχωριστό ηλεκτρονικό βιβλίο (PDF) μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του GreekMacUser για όσους θέλουν να μάθουν μόνο τα νέα στοιχεία και τις αλλαγές που φέρνει το νέο λειτουργικό της Apple.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του συγγραφέα www.greekmacuser.com και στο ηλεκτρονικό του κατάστημα http://store.greekmacuser.com/

Αναζητήστε το βιβλίο στα βιβλιοπωλεία Public, Παπασωτηρίου, Πολιτεία, Monogram, Ιανός, Πρωτοπορία, στην αλυσίδα καταστημάτων e-Shop, στο βιβλιοπωλείο Σύμβολο στην Καισαριανή, σε ορισμένα από τα καταστήματα της αλυσίδας καταστημάτων Cartridge World (ink refill) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα http://store.greekmacuser.gr

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα