Τα Ελληνικά Πετρέλαια καινοτομούν στο χώρο του “Mobility”

10:22 30/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Έργο αξιοποίησης των έξυπνων κινητών τηλεφώνων (smartphones) στην εγκριτική διαδικασία απελευθέρωσης των δεσμευμένων παραγγελιών, ανέθεσαν τα Ελληνικά Πετρέλαια και ολοκλήρωσε η εταιρία ELSOP Consulting Group, συνεργάτης και υλοποιητής έργων SAP στην Ελλάδα.

Μέσω της εφαρμογής αυτής, τα εξουσιοδοτημένα στελέχη πιστωτικού ελέγχου των ΕΛ.ΠΕ. απέκτησαν την δυνατότητα να εγκρίνουν ή να απορρίπτουν
γρήγορα, εύκολα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και απ’ όπου κι αν βρίσκονται, τα εκκρεμή αιτήματα απελευθέρωσης δεσμευμένων παραγγελιών που λαμβάνουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η συμμόρφωση των εγκρίσεων με τις εσωτερικές διαδικασίες των ΕΛ.ΠΕ, διασφαλίζοντας συγχρόνως την απρόσκοπτη ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, χωρίς καθυστερήσεις, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η λύση αυτή διάρκειας δύο μηνών, υλοποιήθηκε για δύο εταιρίες του ομίλου, με πρόβλεψη προσθήκης και άλλων εταιριών και λειτουργεί ανεξάρτητα από την πλατφόρμα του κινητού ή της ταμπλέτας που θα χρησιμοποιηθεί. Η όλη εφαρμογή αναπτύχθηκε στην πλατφόρμα SAP Mobile Platform (SUP) σε συνδυασμό με HTML5, JavaScript, SAP HWC και SAP SSO, τεχνολογίες που αξιοποιούνται για την κρυπτογράφηση, ασφάλεια και ανταπόκριση της εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο.

Η εταιρία ELSOP είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που μέσω της σύμβασης MADCA (Mobile Application Development Cooperation Agreement) με την SAP διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο χώρο του «Enterprise Mobility», διαθέτοντας και πιστοποιημένη λύση στο SAP Store.
Keywords
Τυχαία Θέματα