Συνεργασία της ΕΠΟ με τον Όμιλο Forthnet

11:15 30/3/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο Όμιλος Forthnet, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τέσσερα χρόνια. Ο Όμιλος Forthnet αποτελεί από σήμερα τον «Επίσημο Υποστηρικτή» της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών.

Στόχος των ανθρώπων του Ομίλου είναι η στήριξη των πρωταγωνιστών του αθλήματος και αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των ομάδων. Αποτελούν το υγιές κομμάτι του ποδοσφαίρου
και μετουσιώνουν στο γήπεδο τις έννοιες της προσπάθειας, του συναγωνισμού, της συνεργασίας, του στόχου.

Ο Όμιλος Forthnet, μέσω της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA που διαθέτει την κεντρική διαχείριση του ελληνικού πρωταθλήματος της Superleague, αγκαλιάζει την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου συνεισφέροντας σημαντικά στην πρόοδο του.

Από σήμερα, ο Όμιλος Forthnet αγκαλιάζει και την Εθνική Ομάδα των Ανδρών, στηρίζοντας την προσπάθεια των Ελλήνων διεθνών για διάκριση της χώρας μας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο, κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, καλωσόρισε τη νέα συνεργασία με τον Όμιλο Forthnet:

«Είναι μεγάλη μου χαρά να ανακοινώνω σήμερα τη συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Όμιλο Forthnet. Αυτή η ισχυρή συμμαχία εκφράζεται πρωτίστως με τη στήριξη στην Εθνική Ομάδα Ανδρών, την ομάδα που μας έκανε και συνεχίζει να μας κάνει περήφανους. Ταυτόχρονα, όμως, μεταφράζεται και στην αναγκαία τεχνολογική υποστήριξη, έτσι ώστε η ΕΠΟ να είναι συντονισμένη στο «μήκος κύματος» που απαιτεί η εποχή της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της επικοινωνίας.


Με την υποστήριξη του Ομίλου Forthnet, η τεχνολογία μπαίνει στο παιχνίδι και το ποδόσφαιρο ανεβαίνει στις ράγες των πιο εξελιγμένων τεχνολογικών εφαρμογών επικοινωνίας. Κάθε σχέση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται καλή επικοινωνία. Αυτή είναι και η ανάγκη του ελληνικού ποδοσφαίρου στη σχέση του με την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να αναδείξουμε την ουσία του αθλήματος».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Oμίλου Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, τόνισε για τη συνεργασία με την ΕΠΟ και την Εθνική Ομάδα:

«Ο Όμιλος Forthnet, επιλέγει να συμπορευθεί με την αγαπημένη ομάδα των Ελλήνων, την Εθνική Ομάδα. Η ποιότητα, η διάθεση, το ομαδικό κλίμα, η δύναμη, η ανάπτυξη και η επιτυχία είναι συνυφασμένα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας. Αυτά τα χαρακτηριστικά, εκφράζουν και όλους εμάς στον Όμιλο Forthnet και είναι τιμή μας να αποτελούμε τον «Επίσημο Υποστηρικτή» της Εθνικής Oμάδας των Ανδρών.


Στόχος μας να αποτελέσουμε έναν δυνατό «παίκτη» που θα ενισχύσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Επιθυμία μας, είναι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά στον ποδοσφαιριστή και την υγιή προσπάθεια που καταβάλλει για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Οι ευχές μας συνοδεύουν πάντα κάθε αποστολή της Εθνικής μας».




ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα