Συνεργασία της CIVITAS με την Printec Group

10:55 19/5/2011 - Πηγή: PC Nea
Ο Όμιλος Printec, από τους πρωτοπόρους στον τομέα Συστημάτων Αυτοματοποίησης Συναλλαγών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, επέλεξε τη CIVITAS για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα και σε τρείς χώρες των Βαλκανίων (Βουλγαρία, Ρουμανία & Ουκρανία).

Το φάσμα των υπηρεσιών της CIVITAS για την
Printec περιλαμβάνει: project management και εκπόνηση στρατηγικής επικοινωνίας για τις 4 χώρες, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής και επικοινωνίας, υπηρεσίες ανάπτυξης σχέσεων με τα Μέσα (media relations) & διαχείριση εταιρικής φήμης καθώς και συντονισμό με τα τοπικά agencies με στόχο τη συστηματοποιημένη και ομοιογενή υλοποίηση ενεργειών δημοσίων σχέσεων και την προβολή της εταιρικής εικόνας και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Ο Όμιλος Printec κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των Λύσεων Πληροφορικής, και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους Systems Integrators στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επιπλέον, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν στους τομείς του Αυτοματισμού Συναλλαγών, Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων, Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων κ.λπ., σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως, όπως οι NCR, Verifone, Talaris, Oberthur, Welcome Real-Time, Flash Networks, ECI, PCCW, Infosys, Allot, Radware, Tejas Networks κ.α..

Εκτός από τις δραστηριότητές του στην Ελλάδα, ο Όμιλος της Printec διαθέτει θυγατρικές σε Αλβανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κόσοβο, Κροατία, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Ουκρανία, Π.Γ.Δ.Μ., Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία και Τσεχία.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα