Συνεργασία LG Electronics Ελλάς και Louis Hotels

03:48 31/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η LG Electronics Ελλάς, ανακοίνωσε τη στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο ξενοδοχείων Louis Hotels, που αφορά στον εξοπλισμό των μονάδων της στην Ελλάδα και την Κύπρο με ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, για την ψυχαγωγία και την ενημέρωση των επισκεπτών.
Πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίστηκε το 2012. Έως σήμερα,
η LG έχει προμηθεύσει συνολικά πάνω από 1.000 επαγγελματικές τηλεοράσεις σε εννέα ξενοδοχεία του Ομίλου Louis Hotels στα Επτάνησα και την Κύπρο.

Ειδικότερα, επιλέχθηκαν τηλεοράσεις διαφόρων μεγεθών από τις σειρές LG LK455C, LD350C, LK335C και LK330C, που εναρμονίζονται πλήρως με τις υψηλές προδιαγραφές των μονάδων του Ομίλου και οι οποίες διαθέτουν τεχνολογία αιχμής και πρωτοποριακές λειτουργίες για τις ανάγκες των ξενοδόχων.

Η LG ξεχώρισε ως ο ιδανικός συνεργάτης για τη Louis Hotels, λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας στον κλάδο των ξενοδοχειακών λύσεων, της υψηλής τεχνολογίας και των κορυφαίων λειτουργιών των τηλεοράσεων LG Hospitality TV, καθώς επίσης και χάρη στην τεχνογνωσία και την άριστη συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό της LG.

Οι σειρές ξενοδοχειακών τηλεοράσεων της LG που επιλέχθηκαν για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των Louis Hotels, διακρίνονται για την εξαιρετική σχεδίαση, τις εντυπωσιακές λειτουργίες και την κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου. Επιπλέον, το χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης σε συνδυασμό με τον οικολογικό χαρακτήρα και την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 30% σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα, καθιστούν τις σειρές Hospitality TV της LG ιδανική λύση για εφαρμογές σε επαγγελματικές και τουριστικές εγκαταστάσεις.

Επιπλέον, οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις της LG ενσωματώνουν πλήθος χαρακτηριστικών και εξειδικευμένων λειτουργιών, τόσο για τους ξενοδόχους όσο και για τους επισκέπτες, εξασφαλίζοντας την απόλυτη εμπειρία θέασης. Ενδεικτικά, η welcome screen επιτρέπει στους ξενοδόχους να δημιουργούν προσωποποιημένη οθόνη υποδοχής και το Hotel Function παρέχει γρήγορο έλεγχο και εύκολη διαμόρφωση των ρυθμίσεων της συσκευής.

Παράλληλα, οι τηλεοράσεις διαθέτουν υψηλή συνδεσιμότητα κάνοντας πιο εύκολη τη δυνατότητα σύνδεσης με άλλες συμβατές ψηφιακές συσκευές πολυμέσων, όπως MP3 player και ψηφιακές κάμερες, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν το δικό τους περιεχόμενο.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα