Συμφωνία συνεργασίας LAN Airlines με Amadeus

15:22 10/1/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Amadeus, τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, και η LAN Airlines, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Λατινικής Αμερικής, υπέγραψαν πολυετή συμφωνία πλήρους περιεχομένου.
Η συμφωνία εγγυάται ότι τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus σε όλο τον κόσμο θα έχουν
πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο τιμών, δρομολογίων και inventory, που μεταφράζεται σε περισσότερο από 18 εκ. θέσεις που διατίθενται ετησίως από τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου LAN.

Η συμφωνία πλήρους περιεχομένου περιλαμβάνει όλες τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου, δηλαδή τις LAN Airlines, LAN Ecuador, LAN Perú, LAN Argentina, Aires και LAN Express, ενώ εξασφαλίζει πρόσβαση στο ίδιο περιεχόμενο μέσω του συστήματος της Amadeus, όπως μέσα από οποιοδήποτε άλλο κανάλι πωλήσεων, ακόμη και των ίδιων των ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών.

“Η Amadeus δεσμεύεται να προσφέρει μακρόχρονες συνεργασίες πλήρους περιεχομένου με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, παρέχοντας ταυτόχρονα σταθερότητα στην αγορά ταξιδιωτικής διανομής. Υπό τους όρους αυτής της συμφωνίας, τα ταξιδιωτικά γραφεία που συνεργάζονται με την Amadeus έχουν πλέον εγγυημένη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο των αεροπορικών εταιρειών της LAN σε παγκόσμιο εύρος,” δήλωσε ο κ. Decious Valmorbida, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Amadeus Λατινικής Αμερικής.

“Η δέσμευσή μας στην LAN είναι να αναπτύσσουμε τις επιχειρηματικές μας λειτουργίες και το δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων της Amadeus παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των προσπαθειών επέκτασής μας σε όλες τις αγορές,” σχολίασε επίσης ο κ. Sergio Mendoza, Chief Commercial Innovation Officer της LAN. “Μέσα από αυτή τη συμφωνία τα ταξιδιωτικά γραφεία θα έχουν αποτελεσματική πρόσβαση στον πλήρη κατάλογο προσφορών μας και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουν να προσφέρουν τις πιο ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες τους,” κατέληξε.

Η Amadeus διατηρεί επίσης συμφωνίες περιεχομένου με βασικές αεροπορικές εταιρείες της Λατινικής Αμερικής, όπως οι AviancaTaca, Copa Airlines και TAM. Σήμερα, το 80% όλων των κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που πωλούνται από συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία πραγματοποιούνται από αεροπορικές εταιρείες που διαθέτουν συμφωνίες περιεχομένου.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα