Στο διεθνές συνέδριο WIMA NFC Monaco για 5η συνεχόμενη χρονιά η Hotech

12:48 10/4/2013 - Πηγή: PC Nea
Στο διεθνές συνέδριο WIMA NFC Monaco (http://www.wima.mc/monaco/),το οποίο πραγματοποιείται από 10 έως και 12 Απριλίου 2013, θα συμμετάσχει για 5η συνεχόμενη χρονιά η Hotech.

Η Hotech, παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της να παρακολουθεί και να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις, που αφορούν στο NFC και άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, δίνει το παρόν και στην φετινή διοργάνωση, στο WIMA NFC Monaco, ενώ παράλληλα συμμετέχει στο 5ο Συνέδριο M2M – Cloud
& Green InfoCom (http://www.infocomgreen.gr/),που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στις 10 Απριλίου 2013.

Στη WIMA NFC Monaco, η οποία αποτελεί μία παγκοσμίου κύρους διοργάνωση αφιερωμένη στο οικοσύστημα της τεχνολογίας NFC, με σκοπό την προώθηση πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών NFC από όλο τον κόσμο, η Hotech θα παρουσιάσει τις ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού που έχει αναπτύξει με χρήση της τεχνολογίας του NFC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ελληνική εταιρεία θα συμμετάσχει και στο WIMA NFC Competition, διαγωνισμός ο οποίος θα λάβει χώρα στο πλαίσιο του συνεδρίου, με την ολοκληρωμένη πλατφόρμα Ticketing – Access Control – Loyalty (NFSki). Πρόκειται για πλατφόρμα που είναι βασισμένη στην τεχνολογία του NFC και χρησιμοποιεί λειτουργικές μονάδες από τα προϊόντα NFC MyFair και NFC Retail.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η Hotech θα πραγματοποιήσει ομιλία, όπου θα γίνει εκτενής παρουσίαση της λύσης NFSki και θα μελετηθεί σενάριο λειτουργίας του λογισμικού στο περιβάλλον ενός τουριστικού θέρετρου. Στο σενάριο θα περιλαμβάνονται η αγορά και η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου που προγραμματίζεται σε NFC προσωποποιημένη κάρτα, ο έλεγχος πρόσβασης εισόδου στους χώρους του θέρετρου με χρήση της κάρτας, αλλά και η παροχή προνομίων στους κατόχους της κάρτας με χρήση της για αγορές (υπηρεσίες – αγαθά) σε συνεργαζόμενες με το θέρετρο επιχειρήσεις.

Όσον αφορά στο Infocom Green 2013, η Hotech θα συμμετάσχει με ομιλία του Διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας κ. Γιώργου Πράσινου, με τίτλο “NFC+Smart Cities”, στην ενότητα Smart Cities.

Το συνέδριο Μ2Μ – Cloud & Green InfoCom 2013, που οργανώνεται από την Smart Press σε συνεργασία με το e-TEE και την ΕΜηΠΕΕ, φιλοδοξεί να παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις που σχετίζονται με την ανάπτυξη και εφαρμογή των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, τομέα ιδιαίτερα κρίσιμου με οριζόντια και άκρως ευεργετική επίδραση σε πλήθος άλλων, στις ευρύτερες προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη σ’ αυτό τον πλανήτη και πρόληψη της κλιματικής αλλαγής.

Έχοντας στο ενεργητικό της 25 χρόνια παρουσίας στον τομέα τεχνολογίας, η Hotech (www.hotech.gr) είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα, που εδώ και 5 χρόνια, ασχολείται κάθετα με ολοκληρωμένες εφαρμογές και λύσεις που αξιοποιούν την τεχνολογία NFC. Είναι μέλος του NFC Forum, με συμμετοχές σε πλήθος εκδηλώσεων που αφορούν στην τεχνολογία του NFC (NFC Forum Solutions Showcase, WIMA MONACO, WIMA USA, κ.α.) και έχει στην διάθεσή της, αλλά και στην διάθεση των πελατών της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μοναδικές καινοτόμες εφαρμογές.
Keywords
Τυχαία Θέματα