Στα 30Gbps με την Huawei

19:44 20/3/2012 - Πηγή: PC Nea
Η Huawei, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές λύσεων πληροφορικής και τεχνολογιών επικοινωνίας (ICT) παγκοσμίως, παρουσίασε την επαναστατική τεχνολογία Beyond LTE, η οποία αυξάνει σημαντικά την απόδοση δικτύων επιτυγχάνοντας ταχύτητες έως 30Gbps - 20 φορές πιο γρήγορη ταχύτητα από υπάρχοντα εμπορικά δίκτυα LTE.
“Τα κινητά δίκτυα αναπτύσσονται με πρωτοφανή ρυθμό,” δήλωσε σχετικά ο κ. David
Wang, πρόεδρος του επιχειρηματικού τομέα Wireless Network της Huawei. “Οι τεχνολογίες του μέλλοντος φέρνουν επαναστατική πρόοδο στην εξέλιξη των δικτύων: μεγαλύτερη αποδοτικότητα φάσματος, ευρύτερο συνδυασμό φάσματος, και γρηγορότερο ρυθμό πρόσβασης. Η τεχνολογία Beyond LTE της Huawei σηματοδοτεί τη νέα εποχή για την κινητή ευρυζωνικότητα.”

Η τεχνολογία Beyond LTE της Huawei δημιουργεί νέα δεδομένα σχετικά με τη δομή κεραιών, την αρχιτεκτονική ραδιο-συχνοτήτων, την ενδιάμεση συχνότητα αλγορίθμων (IF -intermediate frequency), και MIMO για πολλαπλούς χρήστες (multi-input multi-output). Βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του φάσματος σε συστήματα κινητής επικοινωνίας, καθώς και την κατασκευή και λειτουργία ολοκληρωμένων δικτύων.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Beyond LTE είναι:

- Καινοτόμος δόμηση κεραίας, που αυξάνει σημαντικά την απόδοση, καθώς και την δυνατότητα λειτουργίας σε ευρύ φάσμα συχνοτήτων (wideband)
- Τεχνολογία άμεσης ραδιο-συχνότητας, που μειώνει κόστη και κατανάλωση ενέργειας, ενώ υποστηρίζει υπερ-ευρυζωνικό συνδυασμό φορέων (ultra broadband carrier aggregation)
- Αλγόριθμο κωδικοποίησης πολλαπλών στοιχείων κεραιών που αξιοποιεί την πλήρη χωρητικότητα καναλιού MIMO (multi-input multi-output)

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της «3rd Generation Partnership Project (3GPP)», από το 2010 έχουν απονεμηθεί στη Huawei 265 LTE/LTE-A Core έργα. Αυτός ο αριθμός ουσιαστικά αποτελεί το 20% του συνόλου τέτοιων συστημάτων που έχουν απονεμηθεί σε όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αγορά LTE. Η δέσμευση της Huawei στην εξάπλωση της τεχνολογικής και πνευματικής της ιδιοκτησίας, συνεχίζει να αποτελεί μοχλό ανάπτυξης για την παγκόσμια αγορά LTE.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα