Πρόγραμμα για παθολόγους από την Vision Computer Applications

23:15 11/4/2011 - Πηγή: PC Nea
 Την ολοκλήρωση της νέας έκδοσης της εξειδικευμένης εφαρμογής λογισμικού "Παθολογικό", η οποία αναφέρεται στην ολοκληρωμένη διαχείριση ενός Ιατρείου ή Ιατρικού Κέντρου πραγματοποίησε πρόσφατα η Vision Computer Applications.


Το Vision Παθολογικό αποτελεί το πρώτο ελληνικό ιατρικό πληροφοριακό σύστημα (Healthcare Information System) ολοκληρωμένης διαχείρισης ηλεκτρονικού φακέλου ασθενή (Electronic Medical Record). Διακρίνεται για την πληρότητα του, την ευκολία χρήσης, την προσαρμογή του στην ελληνική
αγορά αλλά και για την συνδεσιμότητα και επικοινωνία του με εξωτερικές εφαρμογές, καθώς και για την ταχύτητα και σταθερότητα του.

Στη νέα έκδοση της εφαρμογής αξιοποιήθηκαν πλήρως οι δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα Microsoft.Net με αποτελέσμα ένα σύγχρονο περιβάλλον εργασίας με απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες των χρηστών.

Η εφαρμογή επεξεργάζεται και εμφανίζει τα πλήρη στοιχεία των ιατρικών επισκέψεων γρήγορα και εύκολα σε μορφή κατάλληλη και πλήρως κατανοητή.

Επιπλέον το «Παθολογικό» παρέχει ένα μεγάλο πλήθος δυνατοτήτων και εργαλείων, τα σημαντικότερα εκ των οποίων περιγράφονται παρακάτω:

- Πλήρης ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο ασθενή (EMR) ασθενή με τα δημογραφικά στοιχεία και τα ιστορικά του.

- Ολοκληρωμένη διαχείριση και αποθήκευση ιστορικών όπως:

1.Οικογενειακό ιστορικό
2.Ατομικό Ιστορικό με νόσους που συνυπάρχουν
3.Προηγούμενη νοσηλεία σε νοσοκομείο
4.Εγχειρήσεις και συνήθειες.
5.Iστορικό αναμνηστικό

- Αναλυτική διαχείριση των επισκέψεων των ασθενών με πληθώρα εξετάσεων όπως:

1.Κλινικές εξετάσεις
2.Εργαστηριακές εξετάσεις με δυνατότητα καταχώρησης τιμών
3.Διαγνώσεις
4.Χορηγούμενα φάρμακα με συνταγολόγιο

Eπιπλέον την εφαρμογή συμπληρώνουν διάφορα μικρά βοηθητικά εργαλεία όπως διευθυνσιογράφος, διαχείριση και παρακολούθηση Ραντεβού ή Υποχρεώσεων, παρακολούθηση Εσόδων και Εξόδων (προαιρετικά) και εκτύπωση επιστολών και ετικετών.







ΠΗΓΗ:visionca.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα