Παρουσίαση της λύσης επιχειρηματικής ευφυΐας EFFECT BI for Wealth Management

09:31 21/4/2011 - Πηγή: PC Nea
H EFFECT, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Quest, παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα λύση επιχειρηματικής ευφυΐας EFFECT BI, η οποία με λίγα ‘κλικ’ δίνει ολοκληρωμένη εικόνα για τη δραστηριότητα των οργανισμών με αντικείμενο τη διαχείριση πλούτου, στο πλαίσιο του Financial Times
Asset Management & Private Banking Conference στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στις 13 Απριλίου 2011.


Το EFFECT BI, μέσα από περιεκτικές γραφικές απεικονίσεις δεδομένων, δίνει στα στελέχη τη δυνατότητα λήψης τεκμηριωμένων αποφάσεων. Προσφέρει γρήγορη συνολική εικόνα για κάθε δραστηριότητα του οργανισμού μέσα από dashboards, αλλά και δυνατότητα άμεσου χειρισμού ειδικών καταστάσεων μέσα από on line alerts. Όλες οι αναλύσεις, τα reports, τα dashboards και τα alerts του EFFECT BI είναι διαθέσιμα και μέσω internet αλλά και μέσα από iPad ή/και iPhone.

Η δυνατότητα πρόσβασης σε ενημερωμένες αναλύσεις και πληροφορίες και οι αυτόματες ειδοποιήσεις οποιαδήποτε στιγμή μέσω των iPad και iPhone, αλλάζουν τα δεδομένα στην ενημέρωση της διοίκησης και διευρύνουν τους ορίζοντες και τις δυνατότητες των συμβούλων επενδύσεων. Επί πλέον η δυνατότητα χρήσης του συστήματος από επιλεγμένους επενδυτές-πελάτες του οργανισμού ανεβάζει το επίπεδο ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το EFFECT BI βασίζεται στο Targit BI Suite της Targit A/S και λειτουργεί αξιοποιώντας τα δεδομένα και τις πληροφορίες των συστημάτων EFFECT WM - EFFECT RM και EFFECT Finance.

Σχετικά με την EFFECT
Η EFFECT από το 1990 δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε οργανισμούς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χρηματοοικονομικό τομέα, καθώς και σε μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού τομέα.
Με πελατολόγιο που περιλαμβάνει Τραπεζικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με σταθερό προσωπικό που διαθέτει βαθιά γνώση και εμπειρία η EFFECT συνεχίζει την ανάπτυξή της, με μόνιμο στόχο την παροχή της βέλτιστης λύσης και της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών της.
Η EFFECT είναι πιστοποιημένος χρυσός συνεργάτης της Microsoft (Microsoft Gold Certified Partner) και από το 2000 μέλος του ομίλου QUEST


ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα