Παράπονα για υπερθέρμανση και κακή ποιότητα κατασκευής για το Sony Xperia Z2

12:18 14/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Mε το Xperia Z2 μόλις μερικές μέρες στην αγορά, κάποια πρώτα σύννεφα αρχίζουν να φαίνονται στον ορίζοντα. Συγκεκριμένα, πρώτες αναφορές αγοραστών μαρτυρούν προβλήματα στην κατασκευή της συσκευής, καθώς και υπερθέρμανση της συσκευής κατά την καταγραφή βίντεο ανάλυσης 4K.

Όσον αφορά τα προβλήματα με την καταγραφή βίντεο, η Sony Singapore με επίσημη ανακοίνωση της είπε: «Είμαστε ενήμεροι με σχετικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν
οι χρήστες κατά την καταγραφή βίντεο ανάλυσης 4K μεγάλης διάρκειας. Η βιντεοσκόπηση σε τόσο υψηλή ανάλυση έχει υψηλές απαιτήσεις από την μπαταρία και τον επεξεργαστή του κινητού, καθώς και από τη μνήμη του. Γι’ αυτό, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία, συστήνουμε την τοποθέτηση μιας high capacity SD card, και τον περιορισμό της βιντεοσκόπησης σε 4K σε μικρά κλιπ, που δεν ξεπερνούν τα 1 με 2 λεπτά τη φορά».

Παρόλα αυτά, παράπονα έχουν γίνει και για την ποιότητα κατασκευής του κινητού, καθώς αρκετοί χρήστες ανακαλύπτουν μη σωστά ευθυγραμμισμένες τις οθόνες τους, εκτείθοντας έτσι το εσωτερικό του κινητού στα στοιχεία της φύσης, κάτι απαράδεκτο δεδομένου της διαφήμισης του κινητού ως «αδιάβροχο».

Η Sony ωστόσο δείχνει να παραδέχεται το πρόβλημα, καθώς επιτρέπει στους κατόχους της νέας της ναυαρχίδας να φέρουν το κινητό τους σε κέντρο service όπου διεξάγεται τεστ αντίστασης στο νερό μπροστά στους χρήστες του τηλεφώνου, δίνοντας τους τη δυνατότητα να το αντικαταστήσουν αν αποτύχει.

myphone.gr
Keywords
Αναζητήσεις
xperia z2 προβληματα, κινδυνοι υπερθέρμανση του επεξεργαστή κινητων
Τυχαία Θέματα