Ο Τάσος Μιχαλόπουλος εξελέγη Γραμματέας του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών

21:03 3/9/2012 - Πηγή: PC Nea
Η εταιρία Infoassist AE, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της παροχής Υπηρεσιών Contact Centre, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά σε όσα συμβαίνουν στη χώρα μας γύρω από την «εξυπηρέτηση πελατών» και μέσω του Ε.Ι.Ε.Π.
Στην πρόσφατη Διενέργεια Αρχαιρεσιών Εκλογής Νέου Δ.Σ. στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ο Τάσος Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Infoassist εκλέχτηκε Γραμματέας του Ινστιτούτου.

Η Infoassist, είναι Μέλος του Ε.Ι.Ε.Π. από την ίδρυσή του το 2004. Από τη θέση του Γραμματέα στο Νέο Δ.Σ. του Ε.Ι.Ε.Π. ο
Τάσος Μιχαλόπουλος έχει στην αρμοδιότητά του μεταξύ άλλων την τήρηση των πρακτικών των συνεδριάσεων και την συνυπογραφή τους μαζί με τον Πρόεδρο, την επιμέλεια των δημοσιεύσεων του σωματείου και την τήρηση του μητρώου των μελών του.

Υπενθυμίζουμε ότι η Infoassist αποτελεί ένα από τα, λίγα στη χώρα μας, Κέντρα Πιστοποίησης Επαγγελματιών στην Εξυπηρέτηση Πελατών και στελέχη της έχουν ήδη παρακολουθήσει το ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και έχουν πιστοποιηθεί ως Επαγγελματίες στην Εξυπηρέτηση Πελατών.

Με το σύστημα Πιστοποίησης Επαγγελματιών στην Εξυπηρέτηση Πελατών, το ΕΙΕΠ έχει στόχο, υιοθετώντας και προσαρμόζοντας διεθνή πρότυπα στα ελληνικά δεδομένα και συνθήκες, να παρέχει σε εταιρίες και οργανισμούς, ως φορέας πιστοποίησης, ένα γνωστικό και πρακτικό πλαίσιο Εξυπηρέτησης Πελάτη, που θα αναδεικνύει τις ατομικές δεξιότητες, θα αναγνωρίζει και θα επιβραβεύει όσους τις εφαρμόζουν με επιτυχία.

Σχετικά με την INFOASSIST
Η INFOASSIST ΑΕ (www.infoassist.com.gr) ιδρύθηκε το 2001. Δραστηριοποιείται στην αγορά της παροχής ευρέως φάσματος εξειδικευμένων υπηρεσιών Contact Centre. Στις υπηρεσίες της περιλαμβάνονται η Υποστήριξη Εξοπλισμού (τηλεφωνική), η Εξυπηρέτηση Πελατών μέσω Τηλεφωνικής Επικοινωνίας (επίλυση τεχνικών προβλημάτων, διαχείριση παραπόνων, telemarketing, telesales, profiling, leads generation, κλπ.) καθώς και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Εκπαίδευσης. Η εταιρία μέχρι σήμερα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μερικές από τις μεγαλύτερες Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις σε πολλούς τομείς της αγοράς (πληροφορική, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, καταναλωτικά προϊόντα, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, κ.ά.), με υπηρεσίες πιστοποιημένες κατά το πρότυπο EN ISO 9001:2000. Είναι Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και Κέντρο Πιστοποίησης Επαγγελματιών στην Εξυπηρέτηση Πελατών, και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Τηλεφωνικών Υπηρεσιών.

Σχετικά με το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ)
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη μεγάλων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών καθώς και επιστημονικών φορέων (37 ιδρυτικά μέλη), με σκοπό τη διάδοση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας. Σήμερα απαριθμεί 71 μέλη που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως τηλεπικοινωνίες, εταιρείες συμβούλων και ερευνών, πληροφορικής, αυ
Keywords
Αναζητήσεις
τασος μιχαλοπουλος, τασος μηχαλοπουλος
Τυχαία Θέματα