Νutanix- Παρέχοντας ασφαλή και κλιμακωτή τεχνολογία Desktop as a Service

11:54 26/2/2015 - Πηγή: PC Nea
Η ασφάλεια και η ευελιξία συχνά δεν καταλήγουν να βρίσκονται στην ίδια πρόταση, ειδικά όταν πρόκειται για την παροχή του IT as a Service. Το λογισμικό VMware Horizon Air και η εταιρία παροχής hyper-converged υποδομών, Nutanix, συνεργάζονται για να παρέχουν την πλέον αξιόλογη πρόταση για DaaS (Desktop as a Service).

Μαζί, VMware και Nutanix προσφέρουν αυτό που αναμφισβήτητα αποτελεί μια από τις κορυφαίες multi-tenant
desktop λύσεις για MSPs και επιχειρήσεις.

Ως λειτουργία της web-scale αρχιτεκτονικής της Nutanix, παρέχει μια πληθώρα επιλογών για ασφαλή ανάπτυξη του VMware Horizon Air. Κάθε MSP μπορεί να διαθέτει ένα μεγάλο cluster και να διαμοιράσει hosts και volumes στους πελάτες του. Κάθε χρήστης θα έχει την ευκαιρία να εξασφαλίζει το επιθυμητό για αυτόν αποθηκευτικό χώρο για μέσα στο cluster του για να διαμοιράσει desktops.

Επίσης εγγυάται αναλλοίωτη επίδοση μέσω του data locality. Με αυτόν τον τρόπο «γειτονικοί» χρήστες/ ενοικιαστές υπηρεσιών δεν θα αλληλοεπηρεάζουν τα δεδομένα τους, παρέχοντας φυσικό διαχωρισμό μεταξύ δύο clients, πολλαπλά αυτόνομα clusters μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να υποβληθούν διαχείρισης μέσω της λειτουργίας Nutanix Prism.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Nutanix διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρία AlfaVAD, Value Added Solutions Distributor.
Keywords
Τυχαία Θέματα